Noul director interimar de la Piețe a desființat “Târgul de produse tradiționale” din Traian

Noul director interimar de la Piețe a desființat “Târgul de produse tradiționale” din Traian

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Liviu Cocean, liberalul numit recent director interimar la Piețe SA, o societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, a început să ia o serie de măsuri pentru redresarea instituției. Vă reamintim că fostul șef, Ionuț Nasleu, a fost demis din funcție de consiliul de administrație al societății, la sfârșitul lunii februarie, după ce Dominic Fritz l-a acuzat de o serie de nereguli descoperite la Piețe SA.

Într-un mesaj postat pe Facebook, aseară, Liviu Cocean a anunțat că a decis închiderea “Târgului de produse tradiționale” din Piața Traian, pe motiv că ar fi adus pierderi financiare societății.

Am dispus astăzi (n.r. ieri) punerea în aplicare a unei hotărâri a Consiliului de Administrație al Piețe SA și transmiterea de somații de sistare a contractelor către ultimii trei chiriași pentru căsuțele de la <Târgul de produse tradiționale>. Totodată, în cursul zilei de mâine vom contacta furnizorii de servicii și utilități cu privire la această decizie a societății. Realitatea este că venitul care ne parvine din aceste închirieri a ajuns să fie cu mult depășit de cheltuielile cu funcționarea acestui <târg>, iar astfel de pierderi financiare trebuiesc stopate. Astfel de hotărâri nu sunt niciodată ușor de luat, dar am convingerea că împreună cu Primăria Timișoara putem găsi o <casă> mai potrivită pentru acest frumos ansamblu, o locație care să asigure beneficii atât cetățenilor și comercianților, cât și societății noastre“, a scris Liviu Cocean, pe rețeaua de socializare.

Noul director general interimar al Piețe SA vrea și realizarea unui Registru al Producătorilor din județul Timiș, care să conțină date actualizate despre fiecare producător prezent în piețele administrate de societate.

În prezent, Liviu Cocean este consilier județean PNL. Acesta a mai fost la conducerea Piețe SA, în calitate de director adjunct, dar a demisionat în februarie 2019.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *