Noul corp al Spitalului de Copii din Timisoara, aproape finalizat

Noul corp al Spitalului de Copii din Timisoara, aproape finalizat

- in Administratie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Vești bune aduse de viceprimarul Dan Diaconu în ceea ce privește lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara. Diaconu a anunțat miercuri, 12 august, pe Facebook, că lucrările la noua clădire se apropie de final, astfel că în acest an construcția ar urma să fie terminată.

Ne apropiem de final cu un proiect pe cât de frumos, pe atât de important și cu siguranță pe atât de greu. În România s-au construit foarte puține spitale în ultimii 30 de ani și extrem de puține de către autoritățile locale. Am făcut asta în Timișoara și, cu toate greutățile, lucrările la noul spital de copii din Timișoara se află în stadiul pe care îl vedeți în imagini. Anul acesta construcția va fi finalizată, iar în paralel printr-un proiect european, Unitatea de primiri Urgente a noului spital va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, în valoare de milioane de euro, aflate deja în licitație“, a detaliat viceprimarul Timișoarei.

Noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timişoara are opt etaje și va găzdui Unitatea de Primiri Urgenţe, secţiile de radiologie, terapie intensivă, ortopedie, chirurgie, blocul operator, saloanele de prematuri, laboratoarele şi policlinica.