Noul city-manager al Timisoarei, in continuare tinut la secret, desi luni incepe munca. Se cauta si secretar general

Noul city-manager al Timisoarei, in continuare tinut la secret, desi luni incepe munca. Se cauta si secretar general

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Deși începe luni munca, Dominic Fritz nu dorește să dezvăluie numele noului city-manager al Timișoarei, deocamdată. Edilul-șef a ținut să precizeze joi, 28 ianuarie, doar că administratorul public este un bărbat, acesta urmând a fi prezentat în prima sa zi de lucru.

De luni va începe activitatea și noul city-manager din Timișoara. Este un bărbat. Luni o să fac și o scurtă conferință de presă pentru a vi-l prezenta. (…) Eu vă recomand să nu dați crez tuturor zvonurilor din Primăria Timișoara care, de obicei, sunt cu mult mai multă fantezie decât realitatea. O să anunț luni cine este persoana, o s-o prezint cu tot cu CV-ul ei“, a afirmat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a mai anunțat că, în termen de 15 zile, va fi scos la concurs și postul de secretar general.

Am rugat Agenția Națională a Funcționarilor Publici să amânăm concursul cu 15 zile pentru a finaliza biografia, comisia, tocmai pentru că am fost în această perioadă în concediu medical și nu am vrut să las asta la domnul viceprimar care a avut alte treburi. De aceea i-am rugat să se amâne concursul și printr-o greșeală s-a dat curs publicării (n.r. anunțului participării la concurs) pentru o oră sau două, deși eu încă nu dispuneam de ce comisie de concurs să fie și de aceea nu este acum pe site, ci va apărea în 15 zile“, a detaliat Dominic Fritz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *