Noua organigramă de la CJ Timiș aduce primul proces, deși nu au “zburat” decât doi angajați. Ana Munteanu rămâne în biroul lui Moș

Noua organigramă de la CJ Timiș aduce primul proces, deși nu au “zburat” decât doi angajați. Ana Munteanu rămâne în biroul lui Moș

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Noua organigramă a Consiliului Județean Timiș votată pe 31 martie a intrat în vigoare de la 1 iunie. Unele departamente au fost desființate, altele reorganizate, și au mai fost unele nou înființate. Noua organigrama le permite în premieră celor doi vicepreședinți să-și angajeze câte un consilier personal. Deocamdată niciunul nu s-a grăbit. De asemenea, din cauza noii organigrame CJT s-a ales și cu un proces, deși doar doi oameni și-au pierdut locul de muncă.

Au fost “zburați” doar doi angajați. Unul dintre cei lăsați fără loc de muncă este Eugen Chiosa, fost jurnalist, angajat în prima fază ca și consilier personal al fostului președinte Călin Dobra. Apoi, a promovat un concurs, a ajuns funcționar public și șeful Biroului de Comunicare al CJ. Chiosa a dat în judecată instituția pentru suspendarea executării actului administrativ. De la 1 a plecat din CJT și un alt apropiat al fostului președinte Dobra, Viorel Bara.

Cei doi vicepreședinți nu se grăbesc prea tare să-și angajeze consilieri personali, conform noii organigrame. Dacă în cazul vicelui PNL, Alexandru Proteasa ar circula zvonul că Robert Kristof, fostul city-manager al Timișoarei ar putea deveni consilier personal, în cazul vicelui de la USR Cristian Moș lucrurile par sigure. Vorbim de celebra USR-ista Ana Munteanu, consiliera locală care a descins cu jandarmii, într-un cadru regizat, la un restaurant din Timișoara. Ea ar putea deveni consiliera personală oficială a lui Moș. De când Moș este vicepreședinte, Ana Munteanu poate fi găsită în biroul de la etajul doi al Palatului Administrativ. În cazul în care devine oficial consilier personal, Ana Munteanu se va ocupa de cultură și deșeuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *