Noua legatura spre autostrada A1, din Timisoara, are constructor. Lucrarile vor fi gata în doi ani

Noua legatura spre autostrada A1, din Timisoara, are constructor. Lucrarile vor fi gata în doi ani

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Anunț important făcut de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Potrivit reprezentanților instituției joi, 7 ianuarie, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect proiectare și execuție „Drum de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69“.

Ofertantul desemnat câștigător este firma Todini Costruzioni Generali S.pA, valoarea contractului fiind de aproape 190 de milioane de lei, la care se adaugă TVA. Durata de execuție a lucrărilor este de doi ani, din care șase luni reprezintă perioada de proiectare, iar 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni.

“Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea și avizarea contractului”, a transmis DRDP Timișoara.

Traseul drumului de legătură are o lungime de zece kilometri și începe cu circa 300 de metri înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se dezvoltă pe direcția nord – est spre autostrada A1. Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *