Noii subprefecti de Timis, Mircea Bacala si Elena Popa, au depus juramantul

Noii subprefecti de Timis, Mircea Bacala si Elena Popa, au depus juramantul

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Liliana Oneț va fi ajutată în activitatea Instituției Prefecturii Timiș și de către subprefecții Mircea Băcală, susținut de PNL, și Elena Popa, susțină de ALDE. Cei doi subprefecți au depus, astăzi, jurământul, în timpul unei ceremonii în sistem videoconferință, la care a participat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

“Mă recomandă pentru această funcție experiența de 20 de ani ca funcționar public și faptul că la Casa de Asigurări de Sănătate Timiș am lucrat eficient, zic eu, și biroul din care am făcut parte în ultimul an a reușit să rezolve concediile medicale pe șapte ani în urmă. Știți că eram în urmă cu concediile medicale. Deci, zic eu, munca în primul rând. O să văd atribuțiile care o să mi se atribuie și atunci probabil că o să-mi dau seama de ceea ce trebuie să fac. Sper să fiu pe probleme sociale și chiar m-aș bucura, pentru că mi-ar place cel mai mult“, a declarat Elena Popa, presei, la finalul ceremoniei.

Totodată, Mircea Băcală, care a mai ocupat de două ori funcția de prefect de Timiș, a afirmat că “am credința și speranța că experiența acumulată va aduce un plus valoare acestei instituții. Am convingerea că împreună cu noua echipă vom oferi servicii de calitate cetățenilor. Problemele pe fond funciar rămân o prioritate și de acest lucru mă voi îngriji, ca după atâția zeci de ani să încercăm să finalizăm aceste lucruri“.