Noi zboruri anulate de pe Aeroportul International Timisoara din cauza coronavirsului

Noi zboruri anulate de pe Aeroportul International Timisoara din cauza coronavirsului

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Noi zboruri au fost suspendate de pe Aeroportul Internațional Timișoara din cauza răspândirii infecției cu coronavirusul COVID 19.

Astfel că, au fost suspendate cursele spre Tel Aviv, operate de către compania aeriană Wizz Air, începând de joi, 12 martie, până în 23 martie.

Spre Italia, toate zborurile operate de către compania Wizz Air, vor fi suspendate până în 3 aprilie. Și compania Ryanair suspendă zborurile spre Milano-Bergamo până în 8 aprilie.

Spre Frankfurt, cursele operate de către compania aeriană Lufthansa, vor fi anulate astăzi, 10 martie, și mâine 11 martie.

Referitor la frecvența zborurilor din Timișoara spre/dinspre Munchen, operate de către compania aeriană Lufthansa, va fi redusă de la 21 zboruri pe săptămână la 14 zboruri, până în data de 14 martie și 13 zboruri săptămânale, în perioada 13-28 martie.

Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat biletele de călătorie”, transmit reprezentanții Aeroportului Timișoara.

Vă reamintim că pe Aeroportul Internațional Timișoara s-au implementat o serie de măsuri de prevenire și acțiune în cazul potențialelor infecții cu noul coronavirus. De asemenea, administrația aeroportuară asigură de faptul că sunt respectate toate măsurile de siguranță ce se impun, pentru a sprijini autoritățile din domeniul sănătății, oferind condiții de control medical la intrarea în țară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *