Noi locuri de parcare pe locul vechilor garaje, in Calea Sagului

Noi locuri de parcare pe locul vechilor garaje, in Calea Sagului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Noi locuri de parcare au fost amenajate în Calea Șagului, pe Intrarea Munților. Și aici au fost demolate vechile garaje și pe locul lor au fost amenajate locuri de parcare.

Noi locuri de parcare pe locul vechilor garaje – în Calea Șagului, Intrarea Munților. Pe locul garajelor din 5 cartiere amenajăm locuri de parcare, într-o primă etapă. Urmează multe altele“, spune viceprimarul Ruben Lațcău.

De asemenea, în cadrul programului Primăriei Timișoara de amenajare de locuri de parcare în cartiere, pe locul vechilor garaje au fost amenajate peste 100 de locuri de parcare în zona Lipovei. Astfel, pe strada Silistra, la intersecția cu strada Verde, după demolarea a 16 construcții, au fost amenajate 32 de locuri de parcare, iar pe strada Verde pe locul a 35 de garaje sunt acum 77 de locuri pentru mașini.

Totodată, în perioada următoare, vor fi finalizate și parcările de pe străzile Intrarea Sunetului și Eugen Pop, unde SDM derulează lucrări, și vor începe noi amenajări pe strada Meziad.

Reamintim, Primăria Municipiului Timișoara vizează demolarea a sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea degradate, iar într-o primă etapă sunt derulate lucrări în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. Revitalizarea respectivelor zone se va face prin amenajarea de noi spații verzi pe locul acestor garaje precum și căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul o permite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *