Nicu Viorel și-a găsit partidul care îi vine ca o mănușă. Candidează pentru un nou mandat de primar din partea AUR

Nicu Viorel și-a găsit partidul care îi vine ca o mănușă. Candidează pentru un nou mandat de primar din partea AUR

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Nicu Viorel, primarul PMP din Săcălaz, s-a mutat cu “circul” la AUR. Un partid care îi vine mănușă, având în vedere că de aproape patru ani de când Nicu Viorel e primar scandalurile sunt aproape la ordinea zilei în comuna Săcălaz, iar AUR e recunoscut la nivel național pentru circul pe care îl livrează.

Anul trecut, Nicu Viorel a avut discuții cu cei de la PSD și PNL. Social-democrații i-au dat cu flit. Cei de la PNL chiar l-au validat în Comitetul Director Județean din 1 martie, ca fiind candidatul lor la funcția de primar al Săcălazului. Însă conducerea interimară a PNL Timiș nu a mai avut nevoie de alte scandaluri… Așa că, Nicu Viorel s-a lipit de partidul care face circ în orice secundă…

Eu cel puțin candidez în acest moment din altă postură decât majoritatea colegilor cărora le urez succes. Candidez din funcția de primar. Am fost un primar care … sau mă rog sunt un primar care am creat… atunci când partidul comasat român, PNL – PSD, au încercat anumite lucruri în comuna pe care o păstoresc am fost cel care a pus piciorul în prag și am spus nu. Banii trebuie folosiți pentru comunitate și nu pentru chestiuni care nu aduc niciun plus comunității. Am fost la un moment dat numit candidat din partea PNL, valorile mele liberale sunt acolo, dar peste aceste valori liberale venind cu valorile pe care noi poporul român le avem și anume aceste valori creștine, nu contează un cult anume, suntem cu toții creștini, iar în acele discuții de la liberali la Dreapta Unită, au fost impuse anumite lucruri care pentru Săcălaz nu sunt în regulă și nu aduc niciun plus. Nu am fost de acord de exemplu cu valorile praide sau cum Dumnezeu se numesc că habar nu am. Nu am fost de acord ca aceste lucruri să se întâmple și la Săcălaz, la fel cum știm cu toții că s-au întâmplat sau se vor întâmpla în viitor. (…). Și cu siguranță Săcălazul, din nou, va da un primar creștin“, a spus Nicu Viorel, în conferința de presă de la AUR Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *