Nicolae Secoșan, cea mai importantă voce de radio sportiv din Banat, va primi titlul de cetățean de onoare al Timișoarei

Nicolae Secoșan, cea mai importantă voce de radio sportiv din Banat, va primi titlul de cetățean de onoare al Timișoarei

- in Actualitate, Administratie, Locale, Sport, Stiri
0

Nicolae Secoșan, unul din cei mai reprezentativi și cunoscuți comentatori sportivi, va deveni cetățean de onoare al Timișoarei. Un proiect de hotărâre privind acordarea acestui titlu va fi supus votului aleșilor locali în următoarea ședință a Consiliului Local Timișoara. Nicolae Secoșan va primi această distinție “pentru întreaga carieră desfășurată în slujba promovării Timișoarei și a sportului timișorean“.

Domnul Nicolae Secoșan este unul dintre cei mai cunoscuți și remarabili comentatori sportivi de radio. S-a născut în municipiul Timișoara, la data de 15 mai 1945. Devenind cel mai cunoscut comentator sportiv din vestul țării, mentor și îndrumătorul multor comentatori sportivi radio sau TV din România, domnul Nicolae Secoșan este îndreptățit să primească acest titlu pentru întreaga activitate jurnalistică“, scrie în documentația care însoțește proiectul de hotărâre.

Propunerea privind acordarea titlului de cetățean de onoare al Timișoarei a fost făcută de către Vasile Rușeț, directorul Sport Club Municipal Timișoara.

În întreaga carieră, Nicolae Secoșan a transmis peste 1.100 de evenimente sportive interne și internaționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *