Nicolae Robu vrea să umple Timișoara de patinoare

Nicolae Robu vrea să umple Timișoara de patinoare

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Patinoarul din Parcul Copiilor din Timişoara e aproape gata. Primarul Nicolae Robu a anunțat vineri, 23 septembrie, că la sfârșitul săptămânii este posibil să fie făcută recepția patinoarului.

“Este aproape gata. Săptămâna viitoare spre sfârșit este posibil să purcedem la recepție. Nu e o certitudine, noi suntem exigenți și dacă se impune să mai facem anumite intervenții pentru niște lucruri care nu sunt în regulă din prima atunci este posibil să se amâne momentul recepției. Dacă se va constata că sunt doar foarte mici neregulile sesizate și comisia de recepție va considera că se poate semna procesul verbal de recepție cu obiecțiuni,cu remedieri atunci se va putea proceda și astfel”, a spus vineri, 23 septembrie, primarul Nicolae Robu.

Edilul șef al Timișoarei a mai spus că este posibil să mai apară și în alte zone ale orașului astfel de patinoare. “Abia aștept să îl văd gata, dat în folosință și săpot și aprecia cât de bune sunt aceste sunt aceste soluții moderne pentru că la o primă privire ele par extraordinare. Să poți aveape tot parcursul anului patinoar cu costuri de funcționare foarte reduse față de costurile pe care le presupun soluțiile clasice este un lucru fantastic. Dacă se va constata că e întradevăr foarte bun așa cum am primit noi toate referințele atunci vom mai putea face în oraș și în alte zone pe lângă cel pe care îl avem în Parcul Copiilor”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *