Nicolae Robu vrea să facă audienţe online, pe Facebook. Cum pot interacţiona cetăţenii cu primarul Timişoarei FOTO

Nicolae Robu vrea să facă audienţe online, pe Facebook. Cum pot interacţiona cetăţenii cu primarul Timişoarei FOTO

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
nicolae robu facebook

Timişorenii care au nemulţumiri şi vor să se plângă lui Nicolae Robu, în speranţa că se va găsi o soluţie, nu mai trebuie să aştepte luni întregi ca să poată discuta cu primarul oraşului. Asta pentru că, începând de astăzi, Nicolae Robu a luat decizia de a organiza audienţe online, pe Facebook. Cum va reuşi acest lucru? Cu ajutorul unei noi aplicaţii, care a fost lansată de reprezentanţii reţelei de socializare special pentru persoanele publice, care au “fani” pe Facebook.

Concret, cu ajutorul acestei aplicaţii, persoanele publice pot face transmisii live, iar în timpul lor pot fi lăsate comentarii. Primarul Timişoarei a primit, aseară, aprobarea de la Facebook pentru a folosi această aplicaţie, astfel că astăzi nu a stat pe gânduri şi în cadrul conferinţei de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş a făcut primul experiment.

„A apărut o nouă facilitate Facebook, o aplicaţie, prin care se pot face transmisii live cu recepţionarea de comentarii în timpul transmisiei. Avem la dispoziţie un instrument interactiv de acest gen, dedicat categoriei de personalităţi care au fani, pentru ca ei să poată interacţiona cu fanii. Am considerat că putem folosi acest instrument pentru, pe de o parte, a transmite conferinţe de presă în direct pe Facebook şi, pe de altă parte, eu ca primar voi folosi acest instrument şi pentru audienţe online pe Facebook. Eu voi apărea cu voce şi imagine şi cetăţenii vor putea să-mi adreseze întrebări prin comentarii pe care le pot posta. Facem acest lucru în premieră naţională”, a afirmat entuziasmat Nicolae Robu.

La finalul transmisiunii live pe Facebook, primarul Timişoarei s-a lăudat că aproape o mie de oameni l-au urmărit pe reţeaua de socializare. În timpul transmisiunii au fost înregistrate şi câteva probleme tehnice, dar edilul-şef speră că acestea vor fi rezolvate.

Foto: Constantin Duma

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *