Nicolae Robu a trimis o nouă listă la CNI cu terenuri pentru Sala Polivantă

Nicolae Robu a trimis o nouă listă la CNI cu terenuri pentru Sala Polivantă

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a transmis către CNI o nouă listă cu parcele libere pentru viitoarea Sală Polivalentă. De data aceasta terenul se află pe Calea Torontalului.

Astăzi am transmis la Compania Națională de Investiții un nou demers de data aceasta cu parcele de teren libere de sarcini și cu dimensiuni și forme la care chiar nu se mai pot aduce obiecții. Noi rămânen cu convingerea că locația identificată inițial unde am nominalizat șapte parcele este o locație foarte bună, unele dintre parcele aveau anumite sarcini care e evident că în timp vor dispărea. (…). Locație alternativă pe Calea Torontalului unde Primăria Timișoara dispune de teren liber de 93 de hectare”, a spus marți, 21 noiembrie, primarul Nicolae Robu.

Discuțiile dintre edilul Robu și președintele CJT, Călin Dobra  pe tema amplasării sălii polivalente durează de ceva timp. Primarul Nicolae Robu vrea ca Sala Polivalentă să fie construită în Timișoara, iar Consiliul Județean pe un teren din comuna Giroc. Deocamdată Compania Națională de Investiții nu a aprobat nici o variantă.

Nădăjduiesc că rațiunea va prevala și că Timișoara va avea Sală Polivalentă de 16.000 de locuri pentru că este al treilea oraș al țării, pentru că este Capitală Europeană a Culturii, chiar dacă nu ar fii cele două atuuri pe care le-am menționat, așa este firesc. Oradea are sala în Oradea, Brașovul o are în Brașov, (…). Ce-I cu găselnița asta? Cei de CNI au venit cu idea – am auzit că există o comună Giroc unde s-ar potrivi de minune o Sală Polivalentă. Cineva, cred că presupunem cu toții cine, a profitat de poziția avută, din fericire pentru scurtă vreme, din fericire pentru țară și Timișoara, și a forțat notă acolo unde erau alte interese decât interesele publice”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *