Primarul Nicolae Robu: “Timișorenii nu vor ajunge fără apă caldă”

Primarul Nicolae Robu: “Timișorenii nu vor ajunge fără apă caldă”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești bune aduse de primarul Nicolae Robu. Edilul a anunțat că a reușit să i-a legătura cu conducerea E.On Gaz România, pe care a convins-o să reia furnizarea gazelor naturale către Colterm.

Am rezolvat problema gazului la Colterm! Timișorenii nu vor ajunge fără apă caldă! Tocmai am încheiat o înțelegere cu conducerea E.On Gaz România privind reluarea furnizării de gaz către compania de termoficare a Timișoarei, Colterm. Am explicat convingător că situația financiară critică a Primăriei Timișoara e la final, că în zilele următoare, până la sfârșitul lunii septembrie, vom încasa sume mari ca taxe și impozite locale de la firme, mai general zis de la persoane juridice și vom achita toate restanțele de plată semnificative, către toți partenerii și cu prioritate către E.On Gaz România. Din nou, cele 60.000 de familii abonate la Colterm vor constata că una e la robineții din casele lor -e apă caldă, cum e firesc!- și alta la televizor și pe web! Din nou, jurnaliști cu excese de “entuziasm” n-au avut răbdare să vadă dacă apa se și răcește, ci au trâmbițat cu pompă -ba chiar cu mare satisfacție, după cum vorbeau!- că 60.000 de familii de timișoreni au rămas fără apă caldă! Ei bine, n-au rămas și nu vor rămâne”, a scris primarul Timișoarei, pe Facebook.

Joi, 13 septembrie, E.On Gaz România a tăiat gazele naturale către Colterm din cauza unor datorii de aproximativ șapte milioane de lei. Nicolae Robu explica faptul că nu s-au plătit sumele pentru că conturile E.On au fost blocate până ieri după-amiază.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *