Primarul Nicolae Robu: Timisoara va avea metrou

Primarul Nicolae Robu: Timisoara va avea metrou

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
metrou harta

Nicolae Robu nu renunță la ideile futuriste. Primarul Timișoarei a anunțat că este posibil să fie lansat un program național prin care va fi finanțată realizarea de metrouri în orașele României cu peste 300.000 de locuitori, iar municipalitatea din capitala Banatului s-a arătat interesată.

Se vorbește că va fi un program național de realizare de metrouri în orașele cu peste 300.000 de locuitori. Un program național care nu e o prostie, ci dimpotrivă, răspunde nevoilor și evident că noi vom fi pe fază“, a apus primarul Nicolae Robu.

Edilul Timișoarei a lansat sâmbătă, 6 aprilie, și un nou sondaj pe pagina sa de Facebook, internauții fiind întrebați dacă este necesară sau nu se justifică o astfel de investiție.

În 2013, lansam ideea că Timișoara trebuie să se gândească să-și facă metrou, pt a nu ajunge să se sufoce urmare a dezvoltării pe care o va cunoaște. Știrea a fost una senzațional-negativă. La 5 ani după noi a anunțat și Clujul că vrea metrou. Știrea a fost una senzațional-pozitivă. Iată că acum se vorbește de un program național de realizare de metrouri în orașele cu peste 300.000 de locuitori. Deocamdată, noi și Clujul ne-am arătat interesați“, a scris primarul Robu, pe rețeaua de socializare.