Primarul Nicolae Robu: Timișoara nu este terorizată de clanuri interlope

Primarul Nicolae Robu: Timișoara nu este terorizată de clanuri interlope

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a postat duminică, 15 septembrie, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susține că Timișoara nu ar fi terorizată de clanuri interlope și că una dintre cele mai importante calități ale orașului este securitatea.

Una din calitățile cele mai importante ale orașului nostru este securitatea. Dacă în alte părți, diverse clanuri interlope își terorizează semenii, încât oamenii cumsecade duc groază să iasă din casă, în Timișoara, așa ceva nu se poate imagina! Și, cu mine ca primar, s-a terminat și cu parangheliile în stradă și cu paradele estivale de mașini luxoase, ce blocau traficul. Cu atât mai revoltător este să asistăm cum oameni care în mod cert n-au fost în Timișoara în să zicem ultimii 5 ani, provocați și asistați de câte un localnic nedemn de această calitate, încearcă să creeze unui așa minunat oraș o imagine exact la antipod, de oraș terorizat de clanuri!“, a scris pe Facebook, primarul Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a lansat și un sondaj pe rețeaua de socializare, internauții fiind încurajați să bifeze “Rușine calomniatorilor” sau “Timișoara e terorizată de interlopi”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *