Nicolae Robu susține că oamenii stau la coadă ca să-și facă poze cu el: “Am peste 10.000 de fotografii”

Nicolae Robu susține că oamenii stau la coadă ca să-și facă poze cu el: “Am peste 10.000 de fotografii”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu este sigur că va câștiga alegerile locale din acest an. Și asta pentru că, susține primarul Timișoarei, simte că are o favorabilitate foarte mare, mai puternică decât cea de acum chiar patru ani, de la ultimul scrutin. Ba mai mult, edilul-șef a afirmat că este atât de îndrăgit, încât atunci când iese în public, oamenii stau la coadă pentru a face poze cu el.

Eu intru în alegeri optimist și când spun asta mă bazez pe ceea ce simt în contactul meu direct cu cetățenii. Favorabilitatea pe care o simt în stradă, la diversele evenimente la care vin foarte mulți cetățeni la mine să facă poze și până la ora actuală am peste 10.000 poze făcute cu oamenii, am estimat. Sunt zile când avem evenimente și fac 500 de poze, se poate ușor estima. Sigur, nu într-o oră, ci de-a lungul timpului, cât stau ore în șir în piață, mă plimb, mă așez la o terasă, stau în picioare în mulțime și mă uit la spectacolul de pe scenă, așa mai departe. De multe ori este coadă. Este o realitate că atunci când, se întâmplă foarte frecvent, atunci când sparge unul gheața și îmi cere să fac o poză, imediat se strâng o mulțime și fac o serie de poze, de foarte multe ori fac zeci de poze într-o astfel de circumstanță. Sigur că la un moment eu plec în altă parte. Se întâmplă, repet, să fie făcute sute de poze la evenimente cu foarte multă lume, nu la orice eveniment se întâmplă să fie așa. În cei opt ani de când sunt primar, scene de genul acesta s-au repetat de foarte multe ori“, a spus primarul Timișoarei.

În aceste condiții, Robu spune că nu se teme dacă alegerile locale din acest an vor fi organizate în două tururi de scrutin. “De fiecare dată am apreciat corect favorabilitatea pe care am avut-o. Sper să nu mă înșel nici acum, când simt că favorabilitatea este mai puternică decât acum patru ani“, a mai Robu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *