Primarul Nicolae Robu: Sistemul nostru de management al traficului este mai tare decat cel de la Viena

Primarul Nicolae Robu: Sistemul nostru de management al traficului este mai tare decat cel de la Viena

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
semafor calea sagului

Primarul Nicolae Robu i-a criticat marți, 11 septembrie, pe timișorenii care spun că sistemul de management inteligent al traficului nu este eficient. Potrivit edililui, la Timișoara ar fi venit chiar și specialiști din Australia sau Coreea de Sud pentru a analiza sistemul.

Noi avem un sistem ultra-profesional, făcut poate de cea mai serioasă firmă din domeniu. Să vadă sistemul nostru și să-și facă și ei vin reprezentanți ai autorităților din Australia, din Coreea de Sud, din Ungaria, din țări dezvoltate. Credeți că ei vin de tâmpiți aici? Uitați-vă ce fluență avem noi într-un oraș ca Timișoara, mergeți în alte orașe de aceeași mărime ca Timișoara și atunci veți putea face comparații. Altfel, vă lăsați intoxicați de indivizi care operează numai cu clișee, care culmea că prind, deși nu au nicio legătură cu realitatea. Sunt oameni care eu cred că au probleme, că altfel cum să vii tu și să denaturezi realitatea chiar într-un asemenea hal, sunt măcinați de frustrări, de ură, de Dumnezeu știe ce sentimente pot trăi aceste personaje, probabil că se intră în zona patologicului”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul a mai precizat că sistemul nostru de management inteligent al traficului din Timișoara este “mai tare decât cel de la Viena” sau alte mari orașe din Europa.