Nicolae Robu și-a ieșit din minți din cauza lui ACS POLI! Vorbe uluitoare aruncate de edil în plenul CL TIMIȘOARA

Nicolae Robu și-a ieșit din minți din cauza lui ACS POLI! Vorbe uluitoare aruncate de edil în plenul CL TIMIȘOARA

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Nici o şedinţă de Consiliu Local fără discuţii aprinse. De data aceasta, motivul a fost echipa de fotbal ACS Poli. Aleşii locali au decis în urma unui amendament depus de consilierul local independent Bogdan Herzog ca un procent de 15 la sută din suma totală de şapte milioane de lei pe care o va primi echipa de Liga a II-a sa meargă către echipele de copii şi juniori.

Iniţial era stabilit ca cel puţin cinci la sută din suma totală să meargă către echipele de copii şi juniori. Consilierul local Bogdan Herzog a propus ca 15 la sută să fie destinat acestor echipe. Amendamentul lui Herzog a fost aprobat cu sprijinul celor de la PSD, dar şi cu ajutorul lui Ştefan Sandu de la PNL.

După votarea amendamentului, primarul Nicolae Robu a răbufnit. “Stimaţi colegi de la PSD, începând de astăzi colaborarea noastră s-a încheiat! Nu meritaţi nimic, de astăzi suntem pe părţi diferite ale unei baricade, să o luaţi ca atare. Ceea ce faceţi înseamnă bătaie de joc de banul public și de acest oraș. PSD şi cu domnul Herzog de multă vreme sapă ca această echipă să nu poată promova în Liga I”, a spus primarul Nicolae Robu.

Consilierul Bogdan Herzog a explicat că cei 15 la sută ar însemna cam 1 milion de lei din suma totală propusă. Nicolae Robu nu s-a mai putut controla.  “Poli va merge mai departe și va promova în Liga I, cu tot boicotul pe care acest frustrat numit Herzog, colaborator la Vocea Rusiei și fan al lui Vladimir Putin și al Rusiei actuale agresoare, și consilierii PSD îl fac în mod sistematic”.

Consilierul PNL, Ştefan Sandu a spus la final că de fapt nu şi-a dat seama ce a votat. „Eu cred că a fost o eroare, de-abia ulterior am constatat, când m-a anunţat de rezultatul votului domnul primar, în dreptul meu apărea un vot pentru amendamentul respectiv, dar conştient nu am votat aşa. Nu ştiu, ori a fost o eroare din sistem, ori ceva s-a întâmplat”, a explicat Ștefan Sandu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *