Nicolae Robu se spală pe mâini, după ce imaginile cu marcajul rutier de la pasajul Jiul s-au viralizat: “N-am nicio legătură”. Ce vrea să facă

Nicolae Robu se spală pe mâini, după ce imaginile cu marcajul rutier de la pasajul Jiul s-au viralizat: “N-am nicio legătură”. Ce vrea să facă

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
pasajul jiul

Timișoara a devenit, din nou, cunoscută în întreaga lume. Motivul? Marcajele rutiere de la pasajul Jiul, care au devenit virale pe rețelele de socializare. După ce am ajuns de mirul lumii, în încercarea de a se spăla pe mâini, Nicolae Robu a anunțat sâmbătă seară pe Facebook, că nu el a decis să fie realizate acele marcaje rutiere.

Hai să lămurim lucrurile cu marcajul de la intersecția Jiul – Republicii! N-am nicio legătură cu acel marcaj! Dimpotrivă, părerea mea a fost să nu se realizeze și mi-am exprimat-o la fața locului, sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte de a pleca de pe șantier. Dar, un primar nu este nici proiectant și nici realizator de marcaje rutiere și lucrul acesta ar trebui să-l știe orice om care pretinde că are inteligența superioară unei gâște -ca să iau un referențial În jurul orei 24.00, sâmbătă spre duminică, când am revenit pe șantier, am găsit intersecția marcată, urmare a deciziei specialiștilor. Mi-am exprimat imediat nemulțumirea, spunându-le celor prezenți -anticipând 100% ce a urmat să se întâmple a doua zi!-, că, în plan mediatic- și numai în plan mediatic, accentuez, respectiv pe rețelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare și de toată zbaterea, munca, lupta, pasiunea, felia de viață puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv“, a scris Nicolae Robu pe contul său de Facebook.

Primarul Timișoarei mai explică faptul că pentru el contează prea puțin planul mediatic, considerând toate aceste comentarii cu privire la marcajul rutier ca fiind “petarde”.

Dar, pentru mine, planul mediatic contează prea puțin, eu sunt omul esențelor, al mizelor mari și nu al can-can-ului, al derizoriului în diversele lui înfățișări! Bucuria realizării unui asemenea obiectiv, a unui nou pasaj, al doilea în 5 ani – și va veni în curând inaugurarea celui de-al treilea, “Popa Șapcă”!-, bucuria binelui realizat pentru orașul iubit și pentru locuitorii lui – 60.000 de beneficiari direcți pe zi și alți zeci de mii de beneficiari indirecți!- este, dincolo de orice petarde, imensă! Și astfel de bucurii mă încarcă pe mine și mă fac apt de luptele pe care viața mă cheamă să le duc, apt să fiu mereu învingător!“, a mai scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Primarul Robu a anunțat și rezultatele sondajului realizat pe rețeaua de socializare, după cinci zile de folosință a pasajului, care arată că 19% din respondenți consideră că marcajul îi încurcă în trafic.

Întrucât sondajul realizat de mine pe Facebook, după 5 zile de folosință a pasajului, sondaj la care au răspuns deja peste 1600 persoane, nu arată o suficient de mare, în raport cu exigențele mele, percepție pozitivă a cetățenilor asupra marcajului cu pricina, am cerut specialiștilor să vină cu alternative, neexcluzând nici alternativa lăsării intersecției nemarcată, așa cum sunt alte intersecții în orașul nostru și în alte orașe. Menționez, însă, că decizia le aparține, așa cum le aparține și răspunderea! Dați share și pronunțați-vă prin comentarii! Specialiștii le vor analiza, vă asigur“, a conchis primarul Robu, în mesajul postat pe Facebook.