Nicolae Robu: “Rușine Dominic Fritz, Rușine Cosmin Tabără!”

Nicolae Robu: “Rușine Dominic Fritz, Rușine Cosmin Tabără!”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu le bate obrazul lui Dominic Fritz și Cosmin Tabără Amânar pe proiectul stadionului lego. Cei doi protagoniști, primarul onorific al orașului Fritz și viceprimarul PNL, soțul Simonei Amânar sel lăudau, ieri, pe Facebook că încep procedurile de pentru urcarea pe platforma de licitații pentru stadionul lego. La finalul mandatului, Nicolae Robu a lăsat un studiu de fezabilitate pentru noul stadion cu 15.000 de locuri. Ausländerului de la Timișoara și lui Cosmin Tabără Amânar le-a luat peste un an pentru a da drumul la licitația de proiectare și execuție. Culmea este că s-a tăiat și numărul de locuri, de la 15.000 la 9.000.

“RUȘINE DOMINIC FRITZ,

RUȘINE COSMIN TABĂRĂ!
În loc să vă lăudați că faceți un nou stadion, ar trebui să vă crape obrazul de rușine! E valabil pt ambii, dar în special pt impostorul parașutat aici, neica nimeni în țara lui, ”Fritz –distruge tot”!
📍V-am lăsat la nivel de studiu de fezabilitate elaborat, recepționat și aprobat în 11.08.2020, în Consiliul Local, obiectivul ”Stadion cu 15.000 de locuri”.
📍Nu mai aveați decât să lansați licitația pentru elaborarea documentației tehnice cu detaliile de execuție la pachet cu execuția.
📍De mai bine de un an, n-ați făcut nimic.
📍Acum, după multe alternanțe alba-neagra, ba că nu-l mai faceți, ba că-l faceți, ne anunțați cu cărămida-n piept că îl faceți, dar nu cu 15.000 de locuri, ci doar cu 9.000! Să vă fie rușine!
📍Stricați, pur și simplu, locația, singura atât de bună pe care orașul o are pt un stadion, atât sub aspectul căilor de acces, al accesibilității, cât și sub aspectul celorlalte funcțiuni ale zonei.
📍Un stadion se construiește, domnilor, pt cel puțin 50 de ani! N-aveți pic de viziune, de capacitate de a privi înainte în timp!
📍Clujul are un stadion de 22.000 de locuri –Stadionul Constantin Rădulescu” al CFR- și unul de 32.000 de locuri –Cluj Arena-.
📍Dv veți face ca cel puțin 50 de ani de-acum încolo, Timișoara să rămână cu un stadion de 30.000 de locuri –Noul ”Dan Păltinișanu”, pe care l-am lăsat lansat pe orbită la CNI și care, din fericire fără ca dv să-l puteți perturba, se va face!- și unul de 9.000 de locuri.
📍În strategia mea pt infrastructura sportivă, intrau stadionul mare, prevăzut de mine inițial cu 42 de mii de locuri și înscris ca atare pe lista sinteză a CNI, prin demersurile mele din 2012-2013, redus, ulterior, la voința CNI, la 30.000 de locuri, apoi acest stadion ”lego” de 15.000 de locuri, stadionul de 5.500-7.000 de locuri din zona Legumiculturii – N.D. Cocea, pe care vi l-am lăsat în proiectare și la care ați renunțat -din interese oculte, suspectez- și o rețea de baze pt antrenament și mici competiții, după modelul ”Baze Sportive Tip 1 –CNI”, ca cea aflată în lucru acum, vis-a-vis de ”Heaven”, inclusă de mine, cu ajutorul d-lui Gică Popescu, în portofoliul CNI, și pe care o veți recepționa ”la cheie”, fără să aveți nicio răspundere în realizarea ei (nou prilej numai bun pt făcut poze)!
📍Dv ați dat tot ce-am pregătit ani de zile, peste cap, în doar un an! Rușine, încă o dată!
📍Pt dv, stimați timișoreni, mai atașez o dată filmulețul de simulare a stadionului lego, în varianta de 15.160 de locuri. Costa 113 milioane lei, deci cât amenda adusă de dl Fritz Colterm prin necumpărarea certificatelor verzi!
P.S. Nici măcar în orășele de 100.000 de locuitori nu se mai construiesc astăzi, în România, stadioane sub 15.000 de locuri!“, scrie pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *