Primarul Nicolae Robu, pe care Titu Bojin îl alintă “Lae”, invitat să voteze în plenul Consiliului Județean Timiș. Cum s-au făcut de râs liberalii

Primarul Nicolae Robu, pe care Titu Bojin îl alintă “Lae”, invitat să voteze în plenul Consiliului Județean Timiș. Cum s-au făcut de râs liberalii

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Discuții aprinse din nou în plenul CJT miercuri, 30 mai. Motivul a fost legat de un proiect de hotărâre privind acordarea unui vot de principiu pentru preluarea în administrare a Spitalului CFR, la solicitarea Ministrului Transporturilor. În această lună, un astfel de vot a fost acordat și de către Consiliul Local Timișoara.

Doar că, miercuri, consilierii județeni PNL nu au reușit să se consulte cu președintele filialei, Nicolae Robu pe marginea acestui subiect înainte de plen, motiv pentru care nu au știut ce să voteze. Liberalul Nicolae Bitea a solicitat o amânare, pentru a “lămuri eventuale probleme”, însă i s-a transmis clar că Ministerul Transporturilor vrea un răspuns cât mai repede.

Văzând că liberalii nu pot fi convinși, consilierul județean UNPR, Titu Bojin a răbufnit și a propus ca la ședințele de plen să poată vota și președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Propun să-l chemăm și pe Lae la ședințe. Colegii de la PNL nu pot vota până nu le dă Lae aprobarea. Nu contest consultările cu Lae, dar faceți-le înainte de ședințe. În afară că vă ceartă Lae dacă votați, mai aveți și alt motiv să nu o faceți? Hai să fim oameni serioși“, a declarat Titu Bojin.

În final, s-a propus luarea unei pauze de câteva minute, pentru ca aleșii județeni liberali să se consulte și să ia o decizie. Astfel, unul dintre consilierii PNL l-a sunat pe Robu, iar președintele CJT, Călin Dobra a discutat cu acesta pe marginea subiectului. Cum liderul liberalilor din Timiș a fost de acord cu votul de principiu, consilierii județeni PNL s-au conformat. Prin urmare, proiectul a fost votat în unanimitate.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *