Nicolae Robu: “Oprește-te, domnule Fritz, din dezinformare și lamentare!”

Nicolae Robu: “Oprește-te, domnule Fritz, din dezinformare și lamentare!”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
2
Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei îi cere lui Dominic Fritz să se oprească din lamentare și dezinformare. Reacția vine după ce Fritz a avut o nouă postare în care a transmis că Primăria Timișoara a transferat o nouă sumă considerabilă de bani către Colterm. Fostul edil spune că Dominic Fritz plătește mult pentru apă caldă și căldură din cauză că a intrat în iarnă fără stoc de cărbune și că nu a încheiat un contract bilateral cu o firmă de gaz.
Oprește-te, domnule Fritz, din dezinformare și lamentare!
Dl Fritz ne tot spune ce mult plătește el pt căldură și apă caldă, dar nu ne spune DE CE plătește atât!
Stimați timișoreni,
♦️Timișoara are de plătit atât de mult pt două motive și anume, pt că dl Fritz:
1️⃣ A intrat în iarnă fără cărbune. Iată ce a declarat el în 24 august 2021:
“Noi facem ce nu s-a făcut în anii trecuți, noi ne pregătim pentru această iarnă SĂ NU MAI ARDEM CĂRBUNE”
2️⃣ A intrat în iarnă fără contract bilateral cu eon la prețul de 200-250 lei / MWh fix pe toată perioada iernii și posibil chiar mai departe, preferând să rămână la cheremul bursei, de unde acum îl cumpără cu 800 lei / MWh!
♦️Acestea sunt motivele! Nu minciunile fritziste că din cauză că are de plătit, vezi Doamne, 1.7 milioane lei pe lună datorie din 2016, când el încasează 40-45 milioane lei pe lună! Atenție: e vorba de 2016 și numai de 2016! Eu am avut de plătit de n ori mai mult si nu m-am plâns!
♦️În toată istoria, datoria cumulată la colterm, din 2005 până în 2020, a fost de 300 milioane lei!
♦️Dl Fritz a adăugat într-un an alte 300 milioane lei! Pare neverosimil, dar ASTA-I REALITATEA! Vor apărea, în curând, cifrele oficiale și veți vedea! 300 milioane lei într-un an, din care 107 milioane lei amenda și 80 milioane lei certificatele de mediu pt care s-a primit amenda (certificate devenite cu milioane mai scumpe între timp)“, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

2 Comments

  1. Un mosneag, vremelnic primar, se razboieste cu un tanar, la fel de incompetent si la fel de vremelnic ! Stati acasa !

  2. borislav cizmas

    De ani de zile colterm este falimentar,toate (neamurile) incapabile de altceva au fost angajate la colterm,oare Fritz a fost primar?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *