Primarul Nicolae Robu: Nu se mai circula bara la bara in centrul Timisoarei

Primarul Nicolae Robu: Nu se mai circula bara la bara in centrul Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu este foarte mulțumit de lucrările realizate în zona centrală a Timișoarei cu scopul lărgirii mai multor străzi. Potrivit edilului Timișoarei, ca urmare a acestor lucrări, luni, 9 septemrbie, în prima zi de școală, zona a fost decongestionată, astfel că nu s-a mai circulat bară la bară, la fel cum s-a întâmplat în anii precedenți.

Totul arată foarte frumos, modern și este super funcțional. Ieri, în prima zi de școală, s-a întâmplat să nu avem aglomerație. Nu a fost niciun pic de aglomerație. Mereu primeam reproșuri că prin modernizările pe care le facem înghesuim mașinile în zona centrală. Nu, oricine poate vedea că acum zona centrală a fost decongestionată mai mult ca oricând pentru că mașinile au circulat fluent, nu au mai stat bară la bară”, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul-șef a dezvăluit și modul în care se va acționa în continuare pentru finalizarea lucrărilor din zona centrală. “Se lucrează cu prioritate acum pe B-dul 20 Decembrie, am vrea până la sfârșitul săptămânii să finalizăm partea carosabilă. Apoi ne concentrăm pe Regele Ferdinand, Mihai Viteazu spre catedrală și pe C. D. Loga spre primărie. Apoi trebuie să punem totul la punct la nivel de fâșii de spații verzi. Desigur că unii fac reclamații încontinuu, îți faci cruce că au înfățișare ca noi cei mulți care ne bucurăm de lucrurile bune, că trăiesc printre noi. Au înfățișare ca și noi, în rest sunt construiți după cu totul alte valori“, a precizat Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *