Nicolae Robu mesaj pentru bicicliștii USR: “Câți km ați parcurs cu bicicleta pe piste din greaua moștenire și câți pe piste al noii viziuni fritziste”

Nicolae Robu mesaj pentru bicicliștii USR: “Câți km ați parcurs cu bicicleta pe piste din greaua moștenire și câți pe piste al noii viziuni fritziste”

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
Fan mare al pedalatului, Dominic Fritz uită că pistele de biciclete mai trebuie și reparate. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu spune că a lăsat la finalul mandatului său peste 100 de kilometri de piste de biciclete și încă câteva care nu a mai apucat să le implementeze. Fostul edil a publicat și o fotografie cu “grija” actualei administrații față de soarta bicicliștilor din Timișoara.
STIMAȚI BICICLIȘTI,
♦️După cum bine știți, eu v-am făcut peste 100 Km de piste în Timișoara, cu mult mai multe decât în orice oraș al țării.
♦️Le-am făcut cât de bune au permis condițiile concrete, ecarturile stradale, pt că, să nu uităm, am plecat de la un dat.
♦️Toate proiectele -zeci și zeci- pe care le-a conceput și implementat administrația condusă de mine, inclusiv cele pe care n-am apucat să le finalizez eu, dar le-am lăsat în derulare:
?Bd Sudului
?Str Mareșal Constantin Prezan
?Str Grigore Alexandrescu
?Str Calea Bogdăneștilor
?Bd Cetății
?Calea Buziașului
?Str Stan Vidrighin
etc
au piste de biciclete civilizate! Asta ca dovadă concretă a preocupării de a încuraja folosirea bicicletei!
♦️Iată, în imagine, “preocuparea” demagogilor aflați acum în fruntea Primăriei, pt soarta dv, a bicicliștilor!
♦️Eu vă adresez un îndemn: seara, înainte de culcare, faceți o socoteală: câți Km ați parcurs cu bicicleta pe piste ce țin de “greaua moștenire Robu” și câți pe piste rezultat al “noii viziuni” fritziste (evident, noua viziune înseamnă altceva decât proiectele moștenite, enumerate mai sus!). Veți vedea cât de manipulați ați fost, în mod ticălos, total injust, împotriva mea, a mea, care chiar v-am respectat și vă respect cu adevărat, nu demagogic!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicole Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *