Nicolae Robu, la final de mandat: “Am facut multe, numai cei ce nu se jeneaza de ridicol nu recunosc asta”

Nicolae Robu, la final de mandat: “Am facut multe, numai cei ce nu se jeneaza de ridicol nu recunosc asta”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Nicolae Robu s-a arătat copleșit de mulțimea de mesaje de încurajare pe care le-a primit pe Facebook, după ce nu a mai fost ales pentru a conduce Timișoara pentru încă un mandat. Astfel, încă primarul în funcție a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire internauților.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru aprecieri, vă mulțumesc că mi-ați fost și că îmi sunteți alături! Îmi cer scuze că nu vă pot răspunde individual, dar chiar nu fac față cu timpul. Mulțumindu-vă și fiind cinstit, cum mă știți, trebuie să spun: eu cu dv, apreciatorii și susținătorii mei suntem mulți, dar o minoritate în comunitatea timișoreană de astăzi (faptul că doar aproximativ o treime din cetățeni s-au pronunțat nu e relevant, în democrație contează doar cei prezenți la vot; n-avem niciun temei să pretindem că cei absenți ar fi fost cu noi). Am făcut multe, numai cei ce nu se jenează de ridicol nu recunosc asta! Dar s-a devoalat că majoritatea concitadinilor n-au dorit ce-am făcut și nu doresc ce-am anunțat că vreau să fac în continuare. Pur și simplu vor alt model pentru Timișoara. Și e dreptul lor, la fel cum e dreptul nostru. Nu ne necăjim, ne supunem majorității, că așa e în democrație și mergem înainte!“, a scris Nicolae Robu, într-un comentariu postat pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Nicolae Robu a mai precizat că a venit în fața timișorenilor cu un program clar până în anul 2030, doar că s-a dovedit, ca urmare a voturilor din data de 27 septembrie, că cetățenii nu își doresc propunerile pe care le-a făcut.

Eu nu vreau să fiu primar doar pentru a avea acest titlu, ci vreau pentru a face ce-am enunțat concret, cinstit, nu ascuns sub exprimări vagi, frazeologice, din categoria limbaj de lemn. Și la claritatea mea în prezentarea programului Timișoara -Viziune 2020-2030, cetățenii au răspuns la fel de clar: nu vrem ce ne propuneți. Am luat act și… îmi văd de altceva! Încă o dată, vă mulțumesc din suflet pentru tot“, a conchis Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *