Nicolae Robu isi atribuie munca altora

Nicolae Robu isi atribuie munca altora

- in EDITORIAL 1, Locale, Politica, Slider, Stiri
0

După ce și-a însușit toate proiectele fostului primar țărănist Gheorghe Ciuhandu, Robu își asumă acum și proiecte pe care le-a pus pe rol PSD. Acum că asumarea ideilor sau realizărilor altora este evident o hoție, asta este clar pentru toți. Doar că pentru cineva care candidează oricum la titlul de “mincinosul mincinoșilor”, nimic nu mai surprinde.

La Nicolae Robu cleptomania se manifestă prin asumarea unor subiecte generatoare de imagine, fix la fel ca transformarea în goluri a șuturilor la poartă, alea când se feresc toți coechipierii, inclusiv portarul, ca el să dea gol după gol. Ori la el e important să ajungă mingea în plasă, exact ca în cazul asumărilor mincinoase, când se pozează la final zâmbitor și mulțumit cu o realizare, fără să fi avut vreo contribuție la ea.

De la subiectul modernizării Stadionului Dan Păltinișanu, proiect trudit de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, dar asumat  pe Facebook de Nicolae Robu, a fost doar un mic pas până la următoarea hoție: proiectul Centurii Timișoara Sud.

Licitația pentru Centura Timișoara Sud a fost demarată pe vremea Guvernului Grindeanu, la solicitarea expresă a lui Sorin Grindeanu, primul și singurul premier al României timișorean. Contractul de proiectare și execuție a fost semnat tot de un Guvern PSD, iar faza de proiectare a fost aproape finalizată la momentul când PNL s-a instalat la butoane.

Cert este că liberalul Robu n-a avut nimic de-a face cu Centura. Nici măcar lobby pentru demararea lucrărilor și alocarea finanțării nu a fost capabil să facă, asta pentru că la nivel de București este un ignorat absolut, în detrimentul baronilor Vela și Falcă, așa cum este deja cunoscut. Așa că îi transmitem domnului Robu că ar fi cazul să se laude cu faptele sale și nu cu ale altora și să o lase cu vorbele mai moale, că sunt doar vorbe cu conținut mincinos și prefăcut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *