Nicolae Robu iese la atac după semieșecul PNL, în Timiș

Nicolae Robu iese la atac după semieșecul PNL, în Timiș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Și-a recunoscut sportiv înfrângerea la alegerile locale și a renunțat de bună voie la șefia PNL Timiș, dar acum iese la atac. Vorbim despre fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta îi imputa semieșecul PNL la alegerile parlamentare din Timiș actualului președinte interimar, Alin Nica. Nicolae Robu îi cere acestuia să lase locul tinerilor cu valoare confirmă din PNL Timiș. PNL a terminat pe doi în Timiș după USR.

ÎN DOAR O LUNĂ ȘI O SĂPTĂMÂNĂ, PNL TIMIȘ CONDUS DE ALIN NICA A SCĂZUT CU 10.5% FAȚĂ DE PNL TIMIȘ CONDUS DE NICOLAE ROBU!!!

Iată situația comparativă:

La nivelul jud. Timis, în ansamblul său:
PNL Timiș, 27.09.2020, cu Nicolae Robu Președinte: 35.5%

PNL Timiș, 06.12.2020, cu Alin Nica Președinte: 25.0%

CONCLUZIE DE BUN SIMȚ, DAR ȘI DERIVÂND DIN STATUT (SCORUL FILIALEI ESTE SUB MEDIA PNL PE ȚARĂ!):
Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile județean și municipal oameni care n-au muncit niciodată pt PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania și campania pt locale, în înțelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul <<Votați “Dominic Fritz” și Alin Nica”, și chiar “Votați USR+PLUS”, trebuie să plece din fruntea filialei!

Miile de membri PNL Timiș dovediți loiali partidului, care au muncit ani și ani pt PNL, ca și frumoasa componentă tânără a filialei și zecile de mii de simpatizanți merită cu totul și cu totul altceva!

Există în PNL Timiș tineri deja cu suficientă experiență managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curați, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcții publice sau cu alte păcate în cârcă -oricând aș putea să fac 3 nominalizări!-, tineri capabili să aducă în organizație armonie și încrederea cetățenilor! Astfel de tineri trebuie să conducă filiala!

P. S. În 2016, PNL în opoziție națională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puțini primari și fără președinția Consiliului Județean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulțumitoare, mai bune ca acum și, oricum, peste media PNL pe țară! Iar eu, mi-am dat demisia de onoare, cum am făcut și după alegerile locale din 2020, când PNL Timiș a obținut, per ansamblu, cel mai bun scor al său dintotdeauna!”, a scris pe pagina sa de Facebook, fostul primar Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *