Nicolae Robu explica de ce Fritz este doar primar onorific al Timisoarei

Nicolae Robu explica de ce Fritz este doar primar onorific al Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
2

Cel mai controversat om al momentului la Timișoara, primarul Dominic Fritz mai primește o lovitură. Fostul edil, Nicolae Robu spune că Timișoara are primar în afara legii. Fritz a sfidat de mai multe ori codurile administrative din România. Conform legii el nici măcar nu ar fi avut dreptul să candideze pentru funcția de primar al Timișoarei.

La bătaia de joc pe care dl Fritz o face la adresa Timișoarei, sunt obligat să reacționez! După trei luni de calomnii la adresa actului meu administrativ, de minciuni aruncate fum în ochii timișorenilor, mă văd obligat să reacționez fără menajamente! Pt că eu am dăruit viață din viața mea acestui oraș și pt că ce-am lăsat eu în urmă-mi a schimbat radical orașul în bine! Dar dl Frutz a trăit în Timișoara abia din vara lui 2019 și nici n-are habar de toate aceste schimbări! Ați căutat-o cu lumânarea, d-le Fritz, eu preș sau sac de box nu stau în fața nimănui, dacă n-ați știut, veți lua la cunoștință de-acum! Așadar, să facem o scurtă :

RECAPITULARE

Dincolo de vorbe frumoase, iată oferta USR pt Timișoara:
♦️(1) Primar -un ins:
acceptat drept candidat într-o cârdășie de grup infracționar, știindu-se din 14.08.2020 că nu îndeplinește următoarele condiții ale legii: cetățenie română și domiciliu în Timișoara (știu corect data, nu?!). Alegerea i-a fost, însă, validată, necontestând-o nimeni în termenele legale; după aceste termene, alegerile nu se mai analizează pe drept civil, ci doar în penal și… când se vor analiza -în curând, sunt convins!-, va fi spectacol!
acceptat la depunerea jurământului întru sfidarea codului administrativ, neavând domiciliul în Timișoara

 păstrat în funcție întru sfidarea aceluiași cod administrativ, neavând domiciliul în Timișoara

OAMENI BUNI, PENTRU CĂ PARE NEVEROSIMIL CA TIMIȘOARA SĂ AIBĂ PRIMAR ÎN AFARA LEGII -ÎMI ÎNCHIPUI CĂ NU CREDEȚI CĂ POATE FI AȘA, PT CĂ NICI EU N-AM CREZUT, PÂNĂ CÂND INSISTENȚA UNORA-ALTORA M-A FĂCUT SĂ CITESC CU OCHII MEI PREVEDERILE LEGALE ÎN SPEȚĂ-, VĂ REPRODUC DIN:
“Codul administrativ, art 160, alin 1, litera c:
…….
(1) Mandatul primarului ÎNCETEAZĂ DE DREPT, în următoarele cazuri:
…….
c) schimbarea domiciliului într-o altă unitate administrativ- teritorială;”

Deci, admițând că ar fi fost ales legal, mandatul îi devine nul de îndată ce îl obține, din cauza lipsei domiciliului (el știe asta, de aceea nu semnează nimic, ci face doar figurație pe postul de Primar)
♦️(2) Viceprimar -un ins care a pretins in CV că a fost angajat ca inginer pe când era student în anul I, un ins Dublu Repetent
♦️(3) Senator -un ins care s-a declarat cu studii superioare, deși încă din anul II le-a abandonat (onest, se pretinde că se au studii superioare doar când ele sunt absolvite, o știe toată lumea!)
♦️(4) Consilier personal -cineva, cândva luat / luată cu mascații
♦️(5) Director COLTERM, cineva condamnat penal pt gestiune frauduloasă a banilor unei firme în folos propriu (!!!)
♦️(6) Consilier personal -cineva fără studii superioare în domeniu, până nu de mult, psd-ist habotnic, convertit în usr-ist sub sloganul “la vremuri noi, tot noi”, afirmat ca jurnalist în primul rând prin veninul din scrierile împotriva mea

ASTA V-AȚI DORIT, STIMAȚI COMPATRIOȚI, CÂND FOARTE FRUMOS AȚI LANSAT CAMPANIILE -LA CARE AM SUBSCRIS FĂRĂ REZERVE- “FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE”, “O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE”, “REVOLUȚIE ÎN ADMINISTRAȚIE”?!
Mă îndoiesc! Cu respect pt dv și indignare la adresa celor ce și-au bătut și își bat joc de idei atât de sănătoase!“, a scris pe Facebook fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

2 Comments

  1. Hai domn profesor !!! Sa învățam sa pierdem ☺️☺️☺️Aveți o alta șansa peste alți aproape 4 ani!!!

  2. In cazul in care se elibereaza postul, planificati sa reveniti.
    Stiu cel putin 2-3 strazi care va vor vota in proportie de 99% ( si cateva parcuri, etc.).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *