Nicolae Robu explică de ce a fost schimbat Marius Craina de la conducerea Spitalului Județean Timișoara: E normal ca noua putere să-și promoveze oamenii

Nicolae Robu explică de ce a fost schimbat Marius Craina de la conducerea Spitalului Județean Timișoara: E normal ca noua putere să-și promoveze oamenii

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a explicat, astăzi, de ce a fost schimbat medicul Marius Craina de la șefia Spitalului Județean Timișoara cu tânărul liberal Raul Pătrașcu.

Robu, care este și liderul PNL Timiș, are doar cuvinte de laudă la adresa medicului Craina, însă susține că era normal să se producă această schimbare odată ce avem un nou guvern.

Am avut o bună colaborare cu domnul Marius Craina și are aprecierea mea. Știu că ar fi fost desemnat candidat la Primăria Timișoara din partea PSD și, cu toate astea, îl vorbesc de bine. Situația este următoarea: Marius Craina a ocupat cu titlu interimar postul de director, iar numirile interimare se fac de către puterea politică a momentului. Nu vi se pare normal ca noua putere să-și promoveze oamenii, pentru a-și respecta promisiunile? Când se fac numirile, ele se fac din echipa câștigătoare. Mie îmi place acest pragmatism“, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei are, însă, o părere bună și despre noul manager al Spitalului Județean, despre care spune că va face treabă bună din noua poziție. Totodată, liderul PNL Timiș a anunțat că vor fi schimbați toți directorii interimari ai instituțiilor deconcentrate din județul nostru, care vor fi înlocuiți cu liberali.

Raul Pătrașcu este demn de toată încrederea. L-am văzut, de când este în PNL, ca fiind un om harnic și cinstit. (…) Să fie limpede: toți șefii interimari din județul Timiș vor fi schimbați. Noi îi schimbăm pe toți, să fie clar, toți cei puși interimar pe funcții vreau să îi schimbăm. Toți cei numiți politic, toți. Între două persoane la fel de bune, dar unul din echipa noastră, unul din echipa adversă, îl preferăm pe cel din echipa noastră”, a detaliat Nicolae Robu.