Primarul Nicolae Robu, dupa incidentul casei incendiate de hoti de buzunare: “Nu ma voi lasa intimidat”

Primarul Nicolae Robu, dupa incidentul casei incendiate de hoti de buzunare: “Nu ma voi lasa intimidat”

- in Administratie, Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
incendiu traian

O primă reacție cu privire la incidentul scandalos care a avut loc, vineri seara, în Piața Traian, a venit, astăzi, din partea lui peimarului Nicolae Robu.

Edilul Timișoarei a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că municipalitatea a ajuns la evacuarea răufăcătorilor din zonă și că nu se lasă “intimidat”. Robu a lansat și un nou sondaj pe Facebook cu privire la Piața Traian.

Sondajul nr. 38 pe 2018. Am promis că voi reda Timișoarei Piața Traian, ajunsă în mare măsură locuită de oameni total străini de spiritul orașului! Respectând normele statului de drept -ceea ce ia timp, atenție!-, am ajuns la evacuarea răufăcătorilor. Și… ne-am trezit, în zonă, cu un incendiu provocat! Se presupune că de unul din cei ajunși la evacuare. Nu mă voi lăsa intimidat! Voi continua cu fermitate lupta cu cei fărădelege! Cine-i cinstit rămâne, cine-i necinstit pleacă! Mă susțineți?“, a scris edilul, pe Facebook.

Câțiva hoți de buzunare care urmau să fie evacuați dintr-o locuință a Primăriei Timișoara au dat foc clădirii, vineri seara. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *