Nicolae Robu, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Sunt extrem de bucuros

Nicolae Robu, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Sunt extrem de bucuros

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Bucurie fără margini, în această seară, la sediul PNL Timiș, la ora 21.00, după ce s-au aflat primele rezultate exit poll, potrivit cărora Klaus Iohannis va fi președintele României și în următorii cinci ani.

Liberalii adunați la sediul PNL Timiș au aplaudat frenetic aproape un minut și au scandal Iohannis și PNL. Apoi, a urmat discursul susținut de președintele PNL Timiș, primarul Nicolae Robu.

“Sunt extrem de bucuros, sunt fericit, de fapt, pentru țara mea, pentru orașul meu, sunt fericit pentru noi, cetățenii acestei țări. Această dispută electorală s-a finalizat cu victoria candidatului PNL, Klaus Iohannis. Vreau să mulțumesc tuturor timișenilor, tuturor timișorenilor care s-au prezentat la vot, indiferent cu cine au votat. Ca primar al Timișoarei, îi respect pe toți cetățenii Timișoarei și în general respect toți cetățenii Timișului, ai țării, indiferent de opțiunea pe care ei o au. Prezența noastră masivă la vot, veți vedea că suntem printre județele fruntașe, și municipiul Timișoara se află printre municipiile fruntașe la prezență, dar noi suntem optimiști și mai sus, cu contribuția la victoria președintelui Klaus Iohannis. Desigur că noi, liberalii, conștientizăm că de acum înainte ne va fi și mai greu, pentru că poporul român are așteptări foarte mari de la noi, este îndreptățit să aibă așteptări foarte mari. Avem un președinte foarte bun, avem un premier foarte bun, avem un guvern foarte bun, trebuie să demonstrăm că am meritat încrederea românilor prin fapte, nu prin vorbe, și eu sunt convins că așa se va întâmpla”, a declarat Nicolae Robu.

Apoi, liberalii au luat decizia de a se plimba prin centrul Timișoarei, pentru a sărbători victoria lui Klaus Iohannis. Întorși la sediul PNL Timiș, au deschis sticle de șampanie.