Nicolae Robu: Dublu Repetent Ruben, din nou în acțiune!

Nicolae Robu: Dublu Repetent Ruben, din nou în acțiune!

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
2
Schimb de replici între viceprimarul Ruben Lațcău și fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, pe Facebook pe subiectul străzii Mareșal Constantin Prezan. Incompetentul viceprimar s-a trezit în această dimineață să dea vina pe fosta administrație că proiectul este gândit superficial.  Și evident se dea mare cum a rezolvat el problema. În realitate lucrurile stau total diferit decât zice Ruben Lațcău. Viceprimarul USR de la Timișoara s-a chinuit șase ani să termine o facultate, deși se dădea inginer în CV din primul an de studiu. Și tot el a avut în trecut un dosar penal după ce s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat.
DR RUBEN, din nou în acțiune!
‼️Atenție: DR în asociere cu numele viceprimarului Timișoarei vine de le Dublu Repetent, nu de la Doctor, cum e consacrat! Dv aveți dreptul să știți valoarea reală a oamenilor din fruntea orașului, nu cea promovată de propagandă! El n-a fost manager într-o mare companie, cum l-a prezentat Primarul, ci șef de echipă, cu foarte-foarte puțini subordonați (precizate menită doar să devoaleze minciuna și să pună adevărul la locul său!) 😂
➡️ Am citit minunându-mă declarația celui nominalizat în titlu privind lucrarea “Mareșal C-tin Prezan”. Evident, ea este tipică pt oameni care, pe de o parte n-au făcut în viața lor nimic, pe de altă parte cred că nici alții n-au făcut și că lumea începe cu ei!
➡️ Stimați timișoreni, lucrurile stau în felul următor:
♦️(1) În domeniul construcțiilor de clădiri, drumuri etc, nu există proiect perfect, cel puțin eu n-am întâlnit proiect perfect, date fiind multiplele necunoscute și multiplii parametri ce intervin. De aceea, legiuitorul a prevăzut posibilitatea aducerii de corecții / modificări prin dispoziții de șantier pe parcursul lucrărilor. Asta s-a întâmplat cu mine Primar la ABSOLUT TOATE sutele de proiecte implementate!
♦️(2) Atât pe Mareșal C-tin Prezan, cât și pe Grigore Alexandrescu, iluminatul nu a fost inclus în proiecte nu ca o scăpare, ci pt că la data lansării proiectelor, Primăria încă avea pt extindere iluminat contracte moștenite cu AEM pt Sudul orașului și cu ELBA pt Nordul orașului și ar fi fost ilegal să se contracteze în același timp o terță firmă pt aceleași servicii. De îndată ce contractele menționate au expirat, Administrația condusă de mine a rezolvat problema, în relație cu ENEL. Deci, nu Administrația Fritz – DR Ruben (DR=Dublu Repetent) a rezolvat această problemă a lipsei din proiecte a părții referitoare la iluminat, ci Administrația Robu. Pretențiile actualilor de merite în acest sens sunt minciuni sfruntate ca de obicei!
♦️(3) Montarea stâlpilor în mijlocul trotuarului denotă prostie și dezinteres din partea noii administrații! Așa ceva trebuia oprit imediat ce s-a ajuns la a se face și trebuia cerut proiectantului de îndată să-și corecteze eroarea! Actualii sunt în situația personajului de banc ce mergând neatent, a căzut într-un cămin de canalizare și, reușind cu chiu cu vai să iasă, în loc să se facă nevăzut de rușine, a zăbovit în zonă să arate trecătorilor de unde a reușit el să iasă, lăudându-se cât de deștept este el! 😂
➡️ Stimați timișoreni -și aici mă adresez în special dv, celor ce locuiți pe Mareșal C-tin Prezan-,
🔴 Administrația Fritz – DR Ruben (DR=Dublu Repetent) nu v-a spus pt că probabil nu știe nici acum după mai bine de 6 luni de mandat, că proiectul Mareșal C-tin Prezan a fost, ca cerință a mea, făcut astfel încât după amenajare și pe viitor, el să poată fi marcat să funcționeze, după nevoi,
‼️fie:
✅ (i) cu două benzi (câte una pe sens, ca acum) și cu locuri de parcare pe ambele părți, în anumite zone la bordură, în altele la 30 de grade, în altele la 45 de grade, în funcție de ecartul stradal,
‼️fie:
✅ (ii) cu trei benzi (două într-un sens, una în celălalt) și cu locuri de parcare doar pe partea cu blocurile
‼️fie:
✅ (iii) cu patru benzi (câte două pe sens), între orele 7.00 – 19.00 sau 20.00 și cu benzile laterale cu liber la staționare între orele 19.00 sau 20.00 – 7.00.
REPET: TOTUL DUPĂ NEVOILE ÎN TIMP ALE ORAȘULUI! Personal, am considerat și consider și acum că imediat după finalizarea lucrărilor, marcajul trebuie făcut pt varianta (i).
Diseminați, vă rog, această informare, să știe concitadinii corect cum stau lucrurile în realitate!“, a scris pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu.

2 Comments

  1. cita fiere poate sa acumuleze un fost fost ?
    omul care nu a facut nici o greseala cit a fost in functie dar care culmea nu a fost reales ar trebui sa-si petreaca timpul intrebindu-se care a fost cauza si sa evite loviturile sub centura care il desconsidera si mai mult

  2. Petreanu Dan

    Cred ca acest Narcis ,al Timisorii Robu, scherlolaie degiaba. El o fi un ghitarist frumos cu parul vopsit , dar cred ca are pecineva pe undeva de a ajuns si rector al IP. Timisoara si primar. Ca cei de carma sunt in moment diletanti , poate dar am incredere in neamt ca nu se va da de fecale .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *