Nicolae Robu: Dominic Fritz a avut ocazia să primească gaz cu doar 200 lei / MWh, dar a refuzat

Nicolae Robu: Dominic Fritz a avut ocazia să primească gaz cu doar 200 lei / MWh, dar a refuzat

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
Timișoara este unicul oraș din România care și-a ținut bolnavii din spitale, școlile, creșele și locuitorii în frig. O spune fostul primar al orașului de pe Bega, Nicole Robu. Fostul edil spune că Dominic Fritz “minte” că nu are destui bani pentru căldură din cauză că “banii timișorenilor merg să susțină prețul scăzut al gazului la București”.  De asemenea, Robu mai spune că actualul primar a refuzat să semneze un contract bilateral cu un furnizor de gaz pentru un preț fix de 200 lei / MWh.
Cea mai recentă minciună ordinară cu care dl Fritz vrea să abată atenția de la incompetența prin care a făcut din Timișoara UNICUL ORAȘ AL ROMÂNIEI care și-a ținut în frig bolnavii în spitale, nou-născuții în maternități, copiii în creșe, grădinițe și școli, 180.000 de locuitori în locuințe face obiectul prezentei comunicări, stimați timișoreni!
♦️Acest personaj-calamitate pt Timișoara minte, mai nou, că nu are destui bani pt căldură din cauză că banii timișorenilor merg să susțină prețul scăzut al gazului la București! Incredibil până unde poate merge omul!
♦️Stimați timișoreni, NICI VORBĂ ca la București prețul să fie mai mic cu ajutorul banilor timișorenilor! Pur și simplu la București s-a semnat acel acord bilateral cu un furnizor de gaz care asigură preț fix pe perioada contractului, iar la Timișoara dl Fritz nu a vrut să semneze! A avut ocazia să primească gaz pe 6 luni sau pe un an sau chiar pe mai mult cu doar 200 lei / MWh, dar a refuzat, preferând să se lase la cheremul bursei și DE ACEEA îl plătește acum cu 800 lei / MWh! DE ACEEA plătiți dv, stimați timișoreni, PREȚ DUBLU și nici n-aveți căldură corespunzătoare (noroc că e cald afară!). DE ACEEA am ajuns să cerem ajutorul altora ca niște milogi!
♦️Priviți, vă rog, LA RECE, cifrele de mai jos și o să înțelegeți cât de mizerabilă este această ultimă manevră de abatere a dv de la culpa lui, prin ațâțare împotriva Bucureștiului! Veți vedea că e ca în bancul cu Radio Erevan, Ivan Ivanovici, mașina și bicicleta!
♦️TOPUL PRINCIPALILOR CONTRIBUTORI LA BUGETUL STATULUI ROMÂN
1️⃣ București: 46.4% (11.26 miliarde lei) ❗️
2️⃣ Jud Cluj: 3.9% (0.936 miliarde lei)
3️⃣ Jud Timiș: 3.2% (0.770 miliarde lei)
4️⃣ Jud Iași: 2.7% (0.665 miliarde lei)
5️⃣ Jud Constanța: 2.6% (0.619 miliarde lei)
etc, etc.
♦️Păi d-le Fritz, ai primit într-un an de la bugetul statului român constituit cu o contribuție de 46.4% a Bucureștiului și de 3.2% a Timișului (capitala e capitală, acolo sunt marile afaceri!), ajutoare de peste 100 milioane lei -mult mai mult decât am primit eu cumulat în cei 8 ani cât am fost Primar!- și ai nerușinarea să acuzi că, de fapt Timișoara ar ajuta Bucureștiul și de aia nu ai bani să plătești gazul?! De decență ai auzit, domnule?! Sau doar lecții de cinism, de nerușinare v-au fost ținute pe unde ați fost instruit?!
♦️L-am auzit cu toții pe dl Fritz mințind și că toți banii încasați merg la Colterm, când a văzut toată lumea că sume uriașe merg către firme clientelare cu un angajat sau chiar fără niciunul, firme care fac studii al căror principal rezultat este recomandarea de a se continua cu alt studiu (existența a peste 10 contracte către astfel de firme a fost făcută publică recent!). Dar despre această minciună, altădată“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *