Nicolae Robu: Doar stie toata lumea: dl Fritz minte cum respira! 

Nicolae Robu: Doar stie toata lumea: dl Fritz minte cum respira! 

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu scoate la iveală o nouă minciună marca Dominic Fritz. De data acesta, este vorba despre contribuția primăriei la noile tramvai. Ausländerul Fritz susține că primăria contribuie financiar cu 20% la noile tramvaie turcești. Conform fostului edil al orașului de pe Bega, doar 2% reprezintă contribuția municipalității.
Nu v-am mai postat de mult chipul lui Pinocchio. Evident, nu pt că n-aș fi avut motive! Doar știe toată lumea: dl Fritz minte cum respiră!
Ei bine, iată ultima minciună: dl Dominic Samuel Fritz Pinocchio susține că Primăria contribuie financiar la noile tramvaie cu 20%! Și ați văzut cu câtă nerușinare se laudă cu ele, deși știe că n-are absolut niciun merit în achiziția lor!
📍Eu am postat acum câteva zile câte trei pagini din fiecare din cele trei contracte de finanțare a câte 7 tramvaie fiecare și acolo se vede clar cum stau lucrurile:
✅ 85% din bani sunt fonduri europene nerambursabile
✅ 13% din bani reprezintă contribuția Guvernului României
✅ 2% din bani reprezintă contribuția Primăriei, de la bugetul local! Deci: 2%, nu 20%, cum susține Pinocchio!
📍Fac mențiunea că, în plus, proiectele cuprind așa-numite cheltuieli neeligibile, cum este TVA-ul, plătit tot de Guvern!
📍Mai menționez și că contractul de achiziție semnat de mine în urma licitației organizate cu succes permite achiziția a până la 40 de tramvaie, dar finanțare am lăsat din sursele indicate doar pt 21 de tramvaie! Deci, dl Fritz ar fi în drept să se laude cu tramvaiele 22, 23, …, 40!
📍Anticipativ, precizez că și cele 44 autobuze electrice ce urmează să vină, tot ca “grea moștenire” de la mine, sunt achiziționate în aceleași condiții de finanțare, cu contribuție locală de doar 2% !!!
📍Stimați votanți Fritz, v-ați închipuit dv că în ambalajul frumos al candidatului cu care ați fost convinși de mașinăria de intoxicare și manipulare să votați, exploatându-se buna dv credință, se ascunde un asemenea om?! ZERO PROIECTE până la ora actuală și la 1 an și 2 luni de mandat!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *