Nicolae Robu despre minciunile noii administratii a Timisoarei si dublul repetent Ruben Latcau

Nicolae Robu despre minciunile noii administratii a Timisoarei si dublul repetent Ruben Latcau

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Fostul primar al capitalei Banatului, Nicolae Robu iese din nou la atac împotriva administrației USR a Timișoarei. Dar și a viceprimarului DR Ruben. Lațcău nu va ajunge probabil niciodată doctor în ceva, dar are o performanță la activ. A avut nevoie de 6 ani pentru a termina o facultate. Tot el este omul care a avut dosar penal după ce a fost prins conducând fără carnet prin Timișoara. Sub titlu “MINCIUNILE NOII ADMINISTRAȚII A TIMIȘOAREI ÎNTREC TOATE LIMITELE”, Robu îi desființează pe amatorii de la USR ce azi conduc Timișoara.

Viceprimarul DR RUBEN -atenție: în cazul acestui personaj, DR nu vine de la DOCTOR, cum e consacrat, ci de la Dublu Repetent, el având nevoie de 6 ani ca să-și să facă studiile universitare de 4 ani- a declarat, recent, că Administrația Robu n-a făcut niciun proiect mare în Timișoara, exceptând Pasajul Michelangelo, dar și acesta cică doar l-a finalizat, el fiind început de Administrația Ciuhandu.

Evident, timișorenii știu bine cum stau lucrurile cu Pasajul Michelangelo, știu bine, în general, ce a făcut Administrația Robu:
♦️știu și de NOILE PASAJE Jiul și Popa Șapcă, REALIZATE DUPĂ DEMOLAREA CELOR VECHI
♦️ și de cele PATRU PODURI NOI construite lipit de podurile vechi Dragalina și Eroilor, de o parte și de alta a acestora
♦️și de Noua Clădire a Spitalului de Copii -cea mai mare clădire spitalicească construită în România după Revoluție-
♦️și de Transformarea în zonă pietonală -cea mai extinsă astfel de zonă din România!-, a Centrului Istoric, cu înnoirea tuturor rețelelor de utilități din subteran și pavarea cu piatră naturală, din zid în zid, a tuturor străzilor și piețelor din areal, etc, etc,

TOATE ACESTEA -ABSOLUT TOATE!- REALIZATE INTEGRAL CU MINE CA PRIMAR, NIMIC NEFIIND ÎNCEPUT, NICI MĂCAR LICITAT PT EXECUȚIE, de administrația precedentă, iar în cazul primelor trei, inclusiv Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic au fost contractate și elaborate cu mine ca Primar, pornind DE LA ZERO!

Pt că s-a spus o mare minciună privind Pasajul Michelangelo, vă dau mai jos un link la presa vremii, ca să vedeți adevărul și să vă lămuriți singuri ce Viceprimar are Timișoara de astăzi! De fapt, la ce să te aștepți din partea unui om care a fost în stare să-și scrie în CV că a fost inginer începând din anul I de facultate (!!!) și apoi să se pretindă “manager într-o companie multinațională” -cum l-a prezentat Noul Primar!-, cand de fapt el a fost șef de echipă!

DAR, VĂ ROG SĂ ÎNȚELEGEȚI CORECT CE IMPUT EU: IMPUT MINCIUNA, nu faptul că nu a fost inginer sau că nu a fost manager -nu-i nicio problemă că nu a fost!-, PROBLEMA E MINCIUNA! Acești oameni mint permanent, au câștigat alegerile mințind, își exercită funcțiile mințind, ba unii au mințit și în dosarul de candidatură, ca să poată candida, ocolind, astfel, legea!

ȘI IATĂ ACUM ADEVĂRUL VERIFICABIL ORICÂND DE CĂTRE ORICINE:
♦️Data începerii lucrărilor:
07.04.2013
♦️Data încheierii lucrărilor:
28.05.2015
♦️ Data încetării mandatului Primarului Ciuhandu și depunerii jurământului de către mine: 22.06.2012”, a scris pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *