Nicolae Robu despre Fritz: “Acest personaj, care cu o viclenie neimaginabilă v-a păcălit să-i dați votul, cu ajutorul mașinăriei lui de propagandă nemaiîntâlnită în România”

Nicolae Robu despre Fritz: “Acest personaj, care cu o viclenie neimaginabilă v-a păcălit să-i dați votul, cu ajutorul mașinăriei lui de propagandă nemaiîntâlnită în România”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu a avut o reacție la “noua realizare” a lui Dominic Fritz. Ieri, Primăria Timișoara a transmis un comunicat de presă în care se anunță că s-a ajuns la un acord cu E.ON prin care să se reeșaloneze unele datorii ale Colterm. Nicolae Robu în dă peste nas lui Dominic Fritz spunând că atunci când era primar tot eșalonat s-au plătit din datoriile Colterm. Din nou, Dominic Fritz se vaită de “greaua moștenire”, ascunzând faptul că nu este în stare să propună un proiect.

Am citit cu stupoare noile minciuni ale singurului Primar în afara legii din România, Primarul Timișoarei, Pinocchio Samuel Fritz.

Din nou acest impostor care nu înțelege nimic din administrație -el este politruc get-beget, exact cum erau activiștii PCR în comunism, cum ar putea să înțeleagă?!- se dă “erou”, cu “isprava” că, în urma consultanței Băncii Mondiale, a convenit cu eon gaz plata eșalonată a datoriilor COLTERM!

Păi asta am făcut eu nonstop timp de 8 ani, am plătit mereu eșalonat, pt că datoriile COLTERM la data când eu am devenit Primar au fost uriașe!

Numai că eu nu m-am plâns și nu am făcut propagandă! În mine eon avea încredere și a fost suficient să trimit câte un sms cu angajamentul de eșalonare și se accepta, NICIODATĂ, cu mine ca Primar, timișorenii nerămânând nici măcar o zi fără apă caldă și căldură!

Eu n-am plătit 1 milion la Banca Mondială să-mi mijlocească eșalonarea și nici amendă 20 milioane euro!

Chiar credeți că noi, timișorenii am uitat de acea amendă care va trebui plătită, oricât v-ați lovi dv cu cărămida-n piept că dv nu vi se aplică legea în România, întrucât că sunteți “neamț”!

Vi se va aplica și pt asta și pt conflictele de interese de care vâ faceți vinovat -trei la număr, până acum!- și pt tot jaful pe care deja l-ați făcut pe bugetul local și, nu uitați: PT CĂ SUNTEȚI PRIMAR ÎN AFARA LEGII ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE, în urma unor DECLARAȚII ÎN FALS ȘI A UZULUI DE FALS! Pt toate veți plăti! Și dv și Prefectul ce vă protejează și întreaga șleahtă, pt că ROMÂNIA NU E COLONIE A NUMĂNUI, cum o tratați dv și grupul de factură mafiotă ce vă este în spate!

Stimați timișoreni, acest personaj, care cu o viclenie neimaginabilă v-a păcălit să-i dați votul, cu ajutorul mașinăriei lui de propagandă nemaiîntâlnită în România, încearcă disperat, prin aceste noi lamentări și acuze de “greaua moștenire” să distragă atenția de la faptul că NU FACE NIMIC pt oraș, NU ARE NICIUN PROIECT, tot ce vedeți că se mai întâmplă încă în oraș fiind proiecte preluate de la mine, pe care n-a mai putut să le anuleze, în stadiile procedurale și fizice în care erau ajunse, duse de mine, deși a încercat din răsputeri!

Pinocchio e în continuare PRIMARUL CU ZERO PROIECTE, cel mai mare mincinos dintre toate personajele pe care le-am văzut pe scena politică românească din Decembrie 1989 până în prezent!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *