Nicolae Robu: Cuplul fatal al Timisoarei, ex somerul si dublul repetent, a inceput noul an in forta!

Nicolae Robu: Cuplul fatal al Timisoarei, ex somerul si dublul repetent, a inceput noul an in forta!

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Nici nu a trecut bine revelionul că administrația Fritz lovește din nou. Au curs laudele pe Facebook că 2021 a fost anul cu un record de investiții în Timișoara. Mai exact, tentativa de primar, ausländerul Dominic Fritz și arogantul viceprimar Ruben Lațcau s-au laudat singuri, din nou, cu proiectele moștenite de la fosta administrație. Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei spune că actuala administrație nu a adus nici măcar o investiție în orașul de pe Bega.

CUPLUL FATAL TIMIȘOAREI
EȘ DOMINIC SAMUEL FRITZ &
DR RUBEN LAȚCĂU
A ÎNCEPUT NOUL AN ÎN FORȚĂ!

‼️Atenție:
🔹EȘ = EX ȘOMER
🔹DR = DUBLU REPETENT

♦️Nici nu s-au stins bine artificiile de Revelion pe cerul Timișoarei -cele private, pt că Primăria, PENTRU PRIMA DATĂ DE LA REVOLUȚIE ÎNCOACE, într-un dispreț fără margini, nu a oferit timișorenilor tradiționalul foc de artificii!-, că, iată, cei doi au și început cu intoxicările informaționale prin minciuni demne de patologii binecunoscute medicilor, cu manipularea de cea mai ordinară speță întâlnită vreodată în România!

♦️Cei doi se laudă că anul 2021 este anul record la investiții în Timișoara! Nu știu dacă cifrele date în graficul publicat sunt corecte sau nu -eu am făcut foarte multe modernizări infrastructurale cu titlul de reabilitări, nu de investiții!- dar ce știu este că:
📍ABSOLUT NICIUN PROIECT DIN CELE CE FAC OBIECTUL LAUDEI -DAR ABSOLUT NICIUNUL!- NU ARE LEGĂTURĂ CU ADMINISTRAȚIA FRITZ,
📍ABSOLUT NICIUN EURO DIN FONDURILE EUROPENE ABSORBITE NU ARE, DE ASEMENEA, VREO LEGĂTURĂ CU ADMINISTRAȚIA FRITZ!

♦️Toate proiectele și toți banii raportați sunt meritul administrației pe care am condus-o, atât de împroșcată cu noroi și în ziua de astăzi de acești oameni fără scrupule, dar total incompetenți, ba mai grav, total incapabili! În fond, ce așteptări de capacitate poți avea de la un fost șomer în țara lui și de la un dublu repetent la facultate, care s-a pretins în CV inginer, în timp ce era abia student în anul I?! Doamne, ce-a ajuns Timișoara!

♦️Stimați timișoreni, presupun că puțini dintre dv aveți de-a face cu fondurile europene. Tocmai pe asta se bazează acești indivizi toxici pt orașul nostru, în disprețul lor pt dv, când se laudă cu nerușinare cu lucruri la care n-au nicio contribuție! Eu tocmai pt că vă respect, țin să vă informez asupra acestor lucruri pe care nu aveți de unde să le știți dacă nu aveți de-a face cu ele, așa cum nici eu nu știu lucrurile din zona dv profesională.

♦️Ei bine, exercițiul european 2014-2020 a fost decalat în România la 2017 – 2023, tot așa cum precedentul, 2007-2013 s-a derulat, de fapt, în perioada 2010-2016.

♦️Primii ani ai noului exercițiu, 2017-2020, au fost anii în care:
1️⃣ s-au generat proiectele,
2️⃣ s-au elaborat studiile de fezabilitate conexe -ceea ce a presupus inclusiv o licitație-,
3️⃣ s-au întocmit cererile / proiectele de finanțare și s-au depus,
4️⃣ s-a făcut evaluarea cererilor / proiectelor de finanțare
5️⃣ s-au făcut comunicările aprobat / respins -în cazul nostru: toate rezoluțiile au fost “aprobat”!-,
6️⃣ s-au semnat contractele de finanțare
7️⃣ s-au elaborat proiectele tehnice cu detaliile de execuție
8️⃣ s-au organizat licitațiile pt execuție
9️⃣ s-a pornit execuția pt toate proiectele cu licitațiile finalizate cu succes

Pe tot parcursul acestor 9 etape -etapele în care angajații Primăriei în sarcină au cel mai mult de lucru!-, încă nu intră banii europeni câștigați în urma parcurgerii lor! Abia când începe execuția vin acești bani!

♦️APROAPE 100 DE ASTFEL DE PROIECTE CU FINANȚARE EUROPEANĂ AM LĂSAT APROBATE ȘI CU LICITAȚIILE FIE EFECTUATE, FIE ÎN DERULRE, TOTALIZÂND 570 MILIOANE EURO! DA, 570 MILIOANE EURO!

♦️Pt că dv, stimați timișoreni, meritați să știți ADEVĂRUL, cereți vă rog, alături de mine, ca d-nii Fritz și Lațcău -EȘ, respectiv DR- să ne dea lista proiectelor cu care se laudă ALTELE DECÂT CELE CU ETAPELE 1️⃣ … 9️⃣ PARCURSE CU MINE CA PRIMAR, altfel spus lista proiectelor care au parcurs aceste etape pe baza cărora se obțin fondurile CU DL FRITZ CA PRIMAR! Nu vi se pare corect așa?! Eu sunt convins că da!

♦️Deci, d-lor EȘ Fritz și DR Lațcău, faceți publică lista proiectelor de investiții cu care vă lăudați pt 2021 cu care ați venit dv, deci: NEMOȘTENITE de la administrația Robu pe care aveți nerușinarea să o catalogați ca incompetentă și coruptă! Și dați și lista acelor directori incompetenți și corupți și acelor “firme de casă” despre care mereu vorbiți de 1 an și 2 luni la abstract! Dați nume și sesizați DNA-ul, dacă e vreun dram de adevăr în vorbele voastre!

♦️Până atunci, SĂ VĂ FIE RUȘINE! SUNTEȚI NEDEMNI DE UN ORAȘ MINUNAT CA TIMIȘOARA!”, scrie pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *