Primarul Nicolae Robu: “Consilierii locali PSD = Grupul Împotriva Timișoarei”. De ce este nemulțumit

Primarul Nicolae Robu: “Consilierii locali PSD = Grupul Împotriva Timișoarei”. De ce este nemulțumit

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
consiliul local

Primarul Nicolae Robu este foc și pară pe consilierii locali PSD, pe care-i numește din nou “Grupul Împotriva Timișoarei”. Motivul ar fi că, vineri, 6 iulie, în ședința de consiliu local, pesediștii nu au dorit să voteze proiectul de hotărâre prin care Societatea de Transport Public Timișoara ar fi urmat să se ocupe de întreținerea iluminatului public, pentru că proiectul a fost inclus pe lista suplimentară și nu au avut timp să o consulte.

Prin urmare, proiectul a picat, iar edilul Robu i-a acuzat pe consilierii locali PSD că vor să boicotezele proiectele.

PSD = rușine, rușine, rușine! Grupul de consilieri locali PSD = Grupul Împotriva Timișoarei! Pot înțelege multe, dar un vot dat împotriva rezolvării imediate a problemei iluminatului public al orașului tău nu pot înțelege! De mai bine de un an, așteptăm avizele pentru delegarea gestiunii serviciilor de întreținere a iluminatului public al Timișoarei. În sfârșit, le-am obținut. Miercuri, pe ultimul, cel de la Consiliul Concurenței! Ei bine, în loc să susțină valorificarea imediată a tuturor acestor eforturi, în interesul timișorenilor și al orașului nostru, alături de PNL, de UDMR și de consilierul independent Adrian Orza, cei patru consilieri încercuiți cu roșu: PSD-Dan Idolu -capul răutăților!-, PSD-Sorin Ionescu -de la care aveam alte așteptări! -, PSD-Gabriela Popovici și ALDE-Laura Chindriș au trântit prin votul lor proiectul! Așadar, stimați timișoreni, PSD-ului și ALDE li se datorează continuarea problemelor cu iluminatul public în Timișoara! Țineți-i minte și nu-i mai votați“, a scris Nicolae Robu, pe Facebook, revoltat.

Urmează ca proiectul de hotărâre privind atribuirea directă către STPT a serviciului de întreținere a iluminatului public să fir supus votului în următoarea ședință de Consiliu Local.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *