Nicolae Robu: “Conducerea Primăriei Timișoara a mai comis o infracțiune! Cer public Poliției Române – Serviciu Rutier să sesizeze procuratura!“

Nicolae Robu: “Conducerea Primăriei Timișoara a mai comis o infracțiune! Cer public Poliției Române – Serviciu Rutier să sesizeze procuratura!“

- in Actualitate, Locale, Stiri
1

Un nou atac al fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu la adresa actualei conduceri a primăriei. De data aceasta din cauza indicatoarelor privind viteza legală permisă. Conform lui Nicolae Robu, indicatoarele au fost reschimbate de la 50 km/h la 70 km/h, fără avizul Serviciului Rutier al Poliției Române Timiș și reprezintă o infracțiune. De asemenea, Robu cere poliției să sesizeze procuratura în acest caz.

Conducerea penală a primăriei Timișoara a mai comis o infracțiune! Cer public Poliției Române – Serviciu Rutier să sesizeze procuratura!

♦️În urmă cu cca trei luni, pe un număr de străzi din Timișoara, au fost schimbate indicatoarele privind viteza legală permisă, aceasta fiind redusă de la 70 Km/h la 50 Km/h.

♦️Așa cum era de așteptat, conducătorii auto -și în special taximetriștii, evident- au resimțit din plin măsura, pierzând zilnic zeci de minute din cauza ei.

♦️Aflăm, acum, că această prostie nu a avut avizul Serviciului Rutier al Poliției Române Timiș și, prin urmare, vechile indicatoare au fost puse la loc și implicit, viteza legală în zonă a redevenit 70 Km/h.

♦️Ori, a pune indicatoare de circulație pe drumurile publice fără avizul Serviciului Rutier al Poliției Române reprezintă INFRACȚIUNE! Unde s-ar ajunge dacă oricine și-ar permite să facă astfel de lucruri?! Cine dă zecilor de mii de timișoreni înapoi timpul pierdut în urma acestei infracțiuni?!

♦️Dar, stimați timișoreni și stimate autorități ale Statului Român, nu e nimic de mirare din partea unei conduceri a Primăriei Timișoara formată
? dintr-un Primar
➡️ primit în alegeri întru sfidarea legii,
➡️ validat întru sfidarea legii,
➡️ lăsat să exercite funcția întru sfidarea legii,
➡️ făptuitor în exercițiul funcțiunii al unei mulțimi de fărădelegi și
? un Viceprimar
➡️cu o condamnare la activ tocmai pentru încălcarea Codului Rutier, prin conducerea mașinii pe un drum public fără permis de conducere
➡️ făptuitor în exercițiul funcțiunii al unei mulțimi de fărădelegi, de asemenea

♦️Repet, în încheiere, ceea ce tot mai mulți timișoreni cer, putându-se afirma că a devenit noul slogan al orașului: <DNA, vino și îi ia!>”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

1 Comment

  1. stau si ma intrab tamp.legile chiar sunt degeaba? atunci cred ca si eu pot sa fac ce vreau. de ce unii pot si eu nu am voie? ma simt discriminat. cred ca la prima abatere sau infractiune daca voi fi sanctionat am dreptul sa ma adresez la curtea drepturilor omului pentru discriminare. nu mi-ar strica niste milioane de euro despagubiri de la statul roman.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *