Nicolae Robu: “Ce are, oare, de ascuns, dl Primar, de încalcă legea și nu dă curs inițiativei consilierului local, ci ține inițiativele lui în sertar?!”

Nicolae Robu: “Ce are, oare, de ascuns, dl Primar, de încalcă legea și nu dă curs inițiativei consilierului local, ci ține inițiativele lui în sertar?!”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Consilierul local Pro România, Marius Craina a propus, în martie, un proiect de CL mai inedit. Și anume ca diplomele de studii și fotocopiile după cartea de identitate sau pașaport în care să se vadă adresa de domiciliu să fie publicate pe site-ul Primăriei Timișoara. Și asta după ce au apărut mai multe probleme cu facultățile sau adresele useriștilor. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu spune că Dominic Fritz încalcă din nou legea și ține inițiativele la sertar pentru că are “ceva de ascuns”.

Acum vreo 3-4 luni, un consilier local a depus, pe filiera oficială, două proiecte de hotărâri de consiliu local, ce instituie două obligații pt aleșii locali -primarul și consilierii locali-, după cum urmează:
1️⃣ obligația primarului și consilierilor locali ca pe tot parcursul mandatului, să aibă publicate pe pagina oficială a Primăriei fotocopii după cartea de identitate sau, în cazul cetățenilor străini, după documentul oficial în care ei au înscris domiciliul (accentuăm: domiciliul, nu adresa de locuire temporară / adresa flotantă / reședința etc, pt că domiciliul este cerut de lege OBLIGATORIU, nicidecum aceste forme de ședere temporară)
2️⃣ obligația primarului și consilierilor locali ca pe tot parcursul mandatului, să aibă publicate pe pagina oficială a Primăriei fotocopii după diplomele pe care au pretins în CV că le au: de bacalaureat, de licență, de master, de doctorat, cu indicarea perioadei studiilor și a instituției / instituțiilor în care au fost efectuate
Ce are, oare, de ascuns, dl Primar, de încalcă legea și nu dă curs inițiativei consilierului local, ci ține inițiativele lui în sertar?! Avea obligația ca în max 30 de zile să dea curs propunerilor! Desigur, la vot, ele puteau și pot cădea, dar Primarul n-are voie să le stopeze! Acest neamț face, efectiv, poporul german de râs, demolează cultul pe care noi, timișorenii, îl avem despre nemți!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *