Nicolae Robu ar putea putea fi viitorul candidat PNL la Primăria Timișoara, deși Cosmin Tabără Amânar a furat startul

Nicolae Robu ar putea putea fi viitorul candidat PNL la Primăria Timișoara, deși Cosmin Tabără Amânar a furat startul

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Sondaje peste sondaje la PNL Timiș pentru viitorul candidat la funcția de primar al Timișoarei. Unul dintre posibilii candidați ar putea fi chiar fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu… În urmă cu câteva săptămâni, Alin Nica, președintele PNL Timiș anunța că s-au făcut sondaje în ceea ce privește viitorul candidat la primărie. Nica spunea că au fost sondați toți posibilii candidați, deși nu a aruncat niciun nume în joc.

Duminica trecută, din “greșeală”, a apărut pe o pagină de Facebook nouă “Tabăra de lucru cu Cosmin Tabără”, a viceprimarului Cosmin Tabără Amânar. Într-o postare, soțul Simonei Amânar anunța că el a tras lozul câștigător și că va fi candidatul PNL la fotoliul de primar al Timișoarei. Pagina și postarea respectivă au dispărut, brusc, a doua zi… Probabil sondajele nu i-au fost favorabile..

Președintele PNL Timiș, Alin Nica a spus joi seară, într-o emisiune la TV Europa Nova, care sunt liberalii care stau bine în sondaje.

Avem mai mulți posibili candidați. E prematur să anunțăm candidatul la Primăria Timisoarei. Cei pe care îi sondăm sunt printre principalii vectori de imagine ai PNL. Este viceprimarul Cosmin Tabără, care face foarte bună treabă la primărie, practic singurul care cât de cât mai mișcă lucrurile acolo, și cu stadionul Lego și cu celelalte investiții din domeniul sportiv (…). Dar mai sunt și parlamentarii noștri, Marilen Pirtea, poate Ben-Oni Ardelean, dacă vrea să candideze și mai sunt și oameni din exteriorul partidului pe care noi am putea să-i atragem și să candideze în numele PNL. Deci avem o grămadă de variante. Cert este că conform cercetărilor sociologice pe care le-am făcut la nivelul municipiului Timișoara, PNL a revenit pe locul întâi în opțiunile timișorenilor“, a spus Alin Nica.

Conform lui Nica, în primele cinci personalități sondate cu notorietatea cea mai mare, PNL are trei. Ba chiar primii doi oameni cu cea mai mare încredere sunt din PNL. Alin Nica spune că nu este exclusă varianta Nicolae Robu pentru alegerile din 2024 la Primăria Timișoara.

Nu excludem nici varianta Nicolae Robu la Primăria Timișoara, dacă la momentul în care va trebui să luăm decizia stă cel mai bine în sondaje. Deci nu excludem absolut nicio variantă, în momentul de față. Am spus ipotetic. La fel, îl putem pune și pe Viorel Coifan, care a fost președinte al CJ, la fel de bine să putem pune pe Ovidiu Drăgănescu, care este subprefect și care a făcut foarte multe din postura de prefect și de deputat. Avem de unde alege. Avem oameni cu notorietate, cu vizibilitate, care pot să facă treabă bună pentru timișoreni. În orice caz, mult mai bună și de o mult mai mare calitate față de ceea ce vedem acum că face actuala administrație Fritz“, a mai spus Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *