Nicolae Robu a sters de pe Facebook sondajul in care 73% au votat cu Dominic Fritz “șomerul-intreținut”

Nicolae Robu a sters de pe Facebook sondajul in care 73% au votat cu Dominic Fritz “șomerul-intreținut”

- in Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a șters de pe pagina sa de Facebook sondajul ce îi întreba pe timișoreni dacă ar dori un primar șomer si întreținut – cu trimitere la candidatul USR – Dominic Fritz, în locul unuia realizat. Rezultatele și comentariile au fost dezastruoase pentru Nicolae Robu. Așa că acesta, asemeni unui copil supărat, a șters sondajul de pe Facebook, la care votaseră deja mii de oameni. Sondajul urma să se încheie peste 6 zile. 73 la sută dintre votanți au spus că ar dori un primar șomer în locul unuia realizat….

Nicolae Robu a publicat sondajul, duminică seara, pe pagina sa de Facebook, prin ca îi pe timișoreni ce fel de candidat la funcția de primar al orașului își doresc, realizați sau “șomeri”. Sondajul este o înțepătură la adresa candidatului USR-Plus.

În toată istoria,în Timișoara,partidele, fără excepție și-au pus drept candidat de Primar persoane cu ocupații proeminente: profesori universitari, medici,ingineri,arhitecți etc. Asta și din respect față de funcția în sine,față de oraș și față de votanți.
Denotă,oare,respect pt Timișoara,ca în 2020,să i se propună drept Primar,un șomer / întreținut? Întreb de principiu, depersonalizat și vă rog să analizați la rece. O fac din dragoste față de oraș și din responsabilitate“, scrie primarul Nicolae Robu pe pagina sa pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *