Nicolae Bitea, totul pentru funcții

Nicolae Bitea, totul pentru funcții

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Fostul consilier județean PNL și fost director al Societății de Transport Public Timișoara, Nicolae Bitea face totul pentru funcții. În special în politică…

Nicolae Bitea, un soldat disciplinat și care execută toate comenzile, a fost recompensat cu funcția de director al STPT, în timpul mandatului lui Nicolae Robu. A stat acolo până în octombrie 2021, când DNA a început urmărirea penală pentru dare de mită, fiind acuzat că i-a promis deputatului AUR, Ciprian Titi Stoica numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor servicii deconcentrate. Bitea a fost trimis în judecată de DNA la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar după nenumărate amânări, în martie a fost achitat. De menționat este faptul că Nicolae Bitea și Ciprian Titi Stoica au fost colegi de școală.

În perioada pandemiei, în timp ce Nicolae Bitea era încă director la STPT, societatea a încheiat trei contracte cu o firmă care vindea măști, unde asociat era chiar un coleg de partid, Adrian Lulciuc. Liderul grupului consilierilor locali PNL, Adrian Lulciuc a fost declarat incompatibil de către ANI, iar anul trecut a pierdut primul proces în acest sens. Cu tupeu, Lulciuc candidează din nou pentru un nou mandat de consilier local.

După ce a rămas pe “stradă”, Nicolae Bitea s-a dus repede să se facă “preș” la Alin Nica pentru  o nouă funcție. Astfel, în 2022, Bitea a ajuns director adjunct al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș. I se pregătise o altă funcție, dar problemele cu DNA i-au frânt aripile lui Bitea.

Când Nicolae Robu a fost anunțat candidatul PNL pentru funcția de primar al Timișoarei, Bitea a schimbat tabăra și s-a dus la fel de repede să se facă “preș”, din nou, în fața lui Robu. În cazul în care fostul primar va câștiga Primăria Timișoara și Nicolae Bitea va fi recompensat, din nou, pentru slugărnicia de care de dovadă de fiecare dată. De asemenea, el nu a fost uitat și apare din nou pe lista de consilieri județeni.

Și ca un soldat disciplinat care execută toate ordinele de la partid, joi, la lansarea oficială a candidatului PSD-PNL la președinția CJ Timiș, Nicolae Bitea stătea frumos în primul rând cu o pancartă în mână pe care scria mare “Simonis”… De asemenea, Bitea îi face campanie candidatului PSD-PNL la șefia CJ Timiș, Alfred Simonis, în diverse localități, deși încearcă să se ascundă de aparatul de fotografiat. Ca un politician neasumat. Ghinion, îl trădează înălțimea…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *