Nextfit, la Săptămâna mobilității de la Timișoara

Nextfit, la Săptămâna mobilității de la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

În fiecare an, Primăria Municipiului Timişoara marchează “Săptămâna mobilităţii“, în perioada 16-22 septembrie, eveniment organizat la nivel european. Săptămâna mobilităţii este o iniţiativă a Uniunii Europene, care a început în anul 2002 şi este dedicată mobilităţii durabile. Campania promovează formele alternative de transport, reducerea emisiilor de gaze, a efectului de seră şi reducerea factorilor poluanţi care contribuie la dezvoltarea bolilor respiratorii şi dăunează mediului înconjurător şi îşi propune sensibilizarea cetăţenilor cu privire la folosirea transportului în comun, a miloacelor alternative de transport şi a mersului pe jos, în detrimentul transportului auto.

În acest an, în cadrul “Săptămânii mobilității” participă Nextfit cu diverse clase, cum ar fi Cycling, “Express your moves”, Yoga sau Workout. Vineri, 18 septembrie, la ora de Cycling, cei de la Nextfit au avut parte și de un vizitator surpriză, primarul Nicolae Robu.

Cei de la Nextfit îi așteaptă pe timișoreni duminică, de la ora 11.00, în Parcul Central la ora de Yoga cu Alexandra și luni, de la ora 19.00, Piața Libertății la Workout cu Sorin Obersterescu si Catalin Mesaros.

Nextfit – este un club de fitness inedit: locul unde întâlnești oamenii care te stimulează să îți atingi obiectivele! Îți pun la dispoziție traineri de top, cu o vastă experiență în domeniul fitness-ului și al aerobicului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *