Nesimțiții Timișoarei amendați

Nesimțiții Timișoarei amendați

- in Educatie, Locale, Stiri
0

La Timișoara continuă lupta care își aruncă gunoiul pe unde au chef. În ultimele zile, cu ajutorul camerelor de supraveghere, trei persoane au fost amendate, și în speranța că data viitoare se vor învăța minte și vor ezita să mai recurgă la astfel de gesturi lipsite de orice urmă de bun simț.

Unul dintre cazuri a avut loc în Piața Crucii. Acolo, dintr-un microbuz, un bărbat a aruncat mai multe gunoaie. Polițiștii s-au uitat pe camerele de supraveghere, l-au identificat și l-au amendat cu 2500 de lei. La fel s-a întâmplat și în cazul unei femei, văzută și de oamenii din zonă, când arunca deșeuri pe strada Bobâlna. A fost amendată cu 2000 de lei. În celălalt caz, un bărbat a primit o amendă de 1000 de lei pentru că a aruncat mobilier uzat pe strada Semenic.

Există și situații în care timișorenii sprijină acțiunile polițiștilor și furnizează imagini care sunt de ajutor pentru identificarea și sancționarea celor care fac mizerie. Acum, conform noii legi, cei prinși sunt obligați să să-și adune gunoiul aruncat.