Nesimțire fără limită! Si-a aruncat gunoaiele cu roaba, la Timisoara

Nesimțire fără limită! Si-a aruncat gunoaiele cu roaba, la Timisoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Nesimțirea nu mai are limite la Timișoara. Un tânăr și-a aruncat gunoaiele cu roaba. S-a întâmplat la intersecția străzilor Mihai Viteazul cu Virgil Madgearu. Tânărul a fost găsit de polițiștii locali și amendat cu 3.000 de lei, dar pus să-și adune mizeria pe care a lăsat-o.

Polițiștii locali continuă să acționeze în teren pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât în cazurile în care aceste persoane sunt surprinse în timpul patrulărilor efectuate în teren, cât și ca urmare a imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din oraș. Astfel, după ce zilele trecute au fost aplicate sancțiuni drastice unor persoane identificate după vizualizarea imaginilor video, în cursul zilei de ieri un alt cetățean a fost identificat după ce a fost surprins de camerele de supraveghere.

Reamintim că potrivit legii menționate, pe lângă sancțiunile între 3000 și 6000 lei, cei depistați sunt obligați și să ia măsuri de igienizare a locației, iar în cazul în care contravenientul nu respectă măsura complementară de a igieniza locația în termenul stabilit și de a preda deșeurile către un operator specializat, acesta poate fi sancționat cu amendă de la 7500 la 15.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.