NEBUNIE: Pe strazile din Timisoara, cu BMW-ul, la 15 ani!

NEBUNIE: Pe strazile din Timisoara, cu BMW-ul, la 15 ani!

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Tânăr și neliniștit. Cam așa se poate spune despre un minor de 15 ani care conducea un BMW pe străzile din Timișoara. În momentul în care “cel mic” i-a văzut pe polițiștii locali a virat brusc pe o straduță lateral încercând să-și piardă urma, dar a fost prins.

Oamenii legii au avut parte de mai multe surprize. Numerele provizorii ale mașinii erau expirate, iar persoana de la volan, nu deținea permis de conducere, având doar 15 ani. Minorul care a luat mașina tatălui, a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului Rutier pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și a unui autovehicul neînmatriculat.

Reprezentanții Poliției Locale Timișoara a mai informat că anul trecut s-au dat 17373 de amenzi pe linie rutieră pentru oprire sau staționare pe locuri interzise și circulație de străzi cu acces interzis, au fost depistate și 30 de infracțiuni, cele mai multe dintre acestea fiind pentru conducerea de autovehicule cu numere expirate, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru conducere de autovehicule cu numere false, autovehicule furate, precum și violențe și loviri în trafic.