NEBUNIE Bianca de la “Insula Iubirii” sfătuită să tacă dacă nu vrea să plătească toată emisiunea. Ce spune avocatul cuplului din Sînandrei?

NEBUNIE Bianca de la “Insula Iubirii” sfătuită să tacă dacă nu vrea să plătească toată emisiunea. Ce spune avocatul cuplului din Sînandrei?

- in Locale, Slider, Stiri
0

Cartonaș galben pentru Bianca de la populara emisiune – “Insula Iubirii”. Antena 1 a notificat-o în  scris pe Bianca Hincianu Gherman din Sînandrei  să  își  tina gura sau va fi de rau.

Antena 1 invocă  un contract semnat înainte de emisiune, conform căruia dacă se divulga secrete din emisiunea filmată în Thailanda responsabilul trebuie să plătească în jur de… 1 milion de euro.

Somația vine după ce fermecătoarea Bianca Hincianu Gherman a dezvăluit mai multe adevăruri din Thailanda și i-ar fi denigrat pe producătorii emisiunii, conform Antena 1.

Notificarea este a doua primită de cuplul din Sînandrei și ultima conform documentului care a intrat în posesia banatulmeu.ro. Prima a fost trimisă chiar înainte de începerea noului sezon din “Insula Iubirii”. Conform contractului Liviu și Bianca nu au voie să vorbească despre ce s-a întâmplat în Thailanda până în 18 noiembrie 2020.

Bianca a demonstrat însă printr-un test grafologic ca nu ea este cea care a semnat contractul cu producătorul de la “Insula Iubirii”.

banatulmeu.ro  a discutat cu avocatul lui Liviu Gherman. Chiar dacă nu a vrut să facă încă o declarație oficială acesta a afirmat că i se pare absurd ce solicită producătorii de la “Insula Iubirii”. Asta mai ales că, contractele celor doi, “sunt  abuzive”. Avocatul cuplului de la Sînandrei mai spune că Bianca nu se află însă sub incidența niciunui contract. Asta pentru că o expertiză grafologică a demonstrat că pe contractul Biancăi Hincianu Gherman nu este semnătura ei.

Va urma…