NEBUNIE: Amendat la Vaslui deşi era la sute de kilometri distanţă, la muncă, în Timişoara

NEBUNIE: Amendat la Vaslui deşi era la sute de kilometri distanţă, la muncă, în Timişoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Un tânăr din Timişoara s-a trezit cu surpriza vieţii. Viitoarea soţie l-a luat la întrebări după ce a primit un plic de la Poliţie. În loc să fie la lucru era, conform unui proces verbal semnat şi în prezenţa unui martor, tocmai la 700 de kilometri distanţă, în satul Pădureni din judeţul Vaslui. Stupefiat bărbatul a aflat că a primit o a mendă de 1.305 lei şi 9 puncte de penalizare. Asta deşi nu a avut niciodată permis de conducere şi nu a trecut în viaţa lui nici măcar prin apropiere de Vaslui.

Chiar zilele trecute, Ionuţ Marius Oprea şi-a scos cazierul care îi trebuia pentru a se înscrie la şcoala de şoferi. Era curat. Acum a rămas ca la dentist când a văzut că a fost şi penalizat cu 9 puncte deşi nu a avut în viaţa sa un carnet de conducere. „Mi se pare revoltătot ce mi s-a întâmplat. Am sunat la poliţie şi în Moldova, am fost şi la Timişoara. Cu toţiii au rămas cu gura căscată şi mi-au spus că trebuie să contest amenda. Ce amendă să contest oameni buni pentru o faptă petrecută la Vaslui. Nu am fost niciodată pe acolo şi mai multam zeci de martori că la acea oră eram la sute de kilometri distanţă, la lucuru, în Timişoara. Sunt decis să îi dau în judecată pe cei responsabili. Gafa poliţiei mi se pare de neiertat”, povesteşte pentru www.banatulmeu.ro, Ionuţ Oprea.

Amenda primită de Ionuţ Marius Oprea a fost dată pe 30 martie în satul Pădureni din judeţul Vaslui. Amenda în valoare de 1.305 lei şi 9 puncte de amendă au fost aplicate pentru că contravenientul ar fi condus în stare de ebrietate un vehicul cu tracţiune animală. Pe amendă apare CNP şi adresa exactă a timişoreanului deşi acesta era la lucru în Timişoara. Procesul verbal a fost întocmit de agentul Luigi Adrian de la Poliţia Huşi care a adus şi un martor pe – Virna Gigel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *